Avui Canovelles n.100

Dimecres, 12 de juliol de 2017 a les 00:00

L'Avui Canovelles arriba al centenar d'edicions i ho fa amb l'especial de Festa Major 2017 que, com cada any, inclou tota la programació d'enguany (a les pàgines centrals), les activitats prèvies a la festa, les propostes dividides per temes, entrevistes a joves protagonistes de la festa i informació pràctica. 

 

A més de l'especial de Festa Major, l'edició número 100 de l'Avui Canovelles avança la propera programació de tardor al Teatre Auditori Can Palots, que recentment s'ha unit al projecte Escena grAn,  així com també informa de la celebració del Mercat Medieval, la jornada Canovelles de 10 a 10, els guanyadors dels Premis M. Lluïsa Prat i els participants d'Empresa Educa, entre altres notícies d'interés cultural. A la pàgina 3 també s'inclouen les últimes obres dutes a terme al municipi i la propera campanya de reciclatge selectiu al poble. A la pàgina d'esports, destaca la Gala dels Millors Esportistes i l'inici dels Casals d'estiu i esportiu a Canovelles.

La contraportada, com és habitual, va dedicada a la pregonera de la Festa Major: la Jessica Bonilla, jugadora d'handbol professional i formada al CH Canovelles, que enguany ha decidit retirar-se i passar a formar part del cos tècnic del BM Granollers. 

Darrera actualització: 12.07.2017 | 09:46