Salut pública

La protecció de la salut és el conjunt d’actuacions, perstacions i serveis destinats a garantir la innocuïtat i la salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant el agents físics, químics i biològics presents al medi.

Són competències municipals en matèria de salut pública segons la Llei 18/2009, del 22 d'octubre de salut pública. DOGC 5495

1. La gestió del risc per a la salut derivat de la contaminació del medi: prevenció i control de les instal·lacions amb risc de dispersió de Legionel·la.
2. La gestió del risc per a la salut pel que fa a les aigües de consum públic.
3. La gestió del risc per a la salut als equipaments públics i als llocs habitats.
4. La gestió del risc per a la salut en les activitats de tatuatge, micropigmentació i pírcing.
5. La gestió del risc per a la salut derivat dels productes alimentaris en les activitats de comerç minorista i venda no sedentària.
6. La gestió del risc per a la salut derivat dels animals domèstics, animals de companyia i animlas salvatges urbans.
7. La gestió del risc per a lsa salut derivat de les plagues. 

 

Notícies

  • 5 d'agost de 2019 Consells de consum: La protecció dels nostres dispositius mòbils Dispositiu mòbil

    Els nostres dispositius mòbils: smartphones, tablets o portàtils, emmagatzemen molta informació personal privada i són la porta d'accés a molts serveis personals i, per tant, cal cuidar-los i protegir-los.

  • 16 de juliol de 2019 En marxa la campanya Només un Sí és un Sí campanya_punt_lila

    Aquesta Festa Major no tolerarem cap violència ni discriminació, i les actituds masclistes, LGTBIQfòbiques i racistes seran especialment rebutjades. La col·laboració de totes les persones és primordial per fer de la festa un espai segur. Per això us animem a acudir al Punt Lila o a l’espai de la Creu Roja i avisar-nos de qualsevol acte violent o discriminatori.

  • 27 de juny de 2019 Entrada gratuïta a les piscines d’estiu pels majors de 65 anys Piscines d'estiu Thalassa

    Amb motiu de l'onada de calor, els majors de 65 anys podran gaudir d’accés gratuït a les piscines d’estiu del Complex Esportiu Municipal Thalassa. L’entrada serà lliure des d’aquest dijous dia 27 i fins dissabte 29 de juny, sempre tenint en compte el límit d’aforament d’aquest espai.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 15:58