Salut pública

La protecció de la salut és el conjunt d’actuacions, perstacions i serveis destinats a garantir la innocuïtat i la salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant el agents físics, químics i biològics presents al medi.

Són competències municipals en matèria de salut pública segons la Llei 18/2009, del 22 d'octubre de salut pública. DOGC 5495

1. La gestió del risc per a la salut derivat de la contaminació del medi: prevenció i control de les instal·lacions amb risc de dispersió de Legionel·la.
2. La gestió del risc per a la salut pel que fa a les aigües de consum públic.
3. La gestió del risc per a la salut als equipaments públics i als llocs habitats.
4. La gestió del risc per a la salut en les activitats de tatuatge, micropigmentació i pírcing.
5. La gestió del risc per a la salut derivat dels productes alimentaris en les activitats de comerç minorista i venda no sedentària.
6. La gestió del risc per a la salut derivat dels animals domèstics, animals de companyia i animlas salvatges urbans.
7. La gestió del risc per a lsa salut derivat de les plagues. 

 

Notícies

  • 16 de juliol de 2019 En marxa la campanya Només un Sí és un Sí campanya_punt_lila

    Aquesta Festa Major no tolerarem cap violència ni discriminació, i les actituds masclistes, LGTBIQfòbiques i racistes seran especialment rebutjades. La col·laboració de totes les persones és primordial per fer de la festa un espai segur. Per això us animem a acudir al Punt Lila o a l’espai de la Creu Roja i avisar-nos de qualsevol acte violent o discriminatori.

  • 27 de juny de 2019 Entrada gratuïta a les piscines d’estiu pels majors de 65 anys Piscines d'estiu Thalassa

    Amb motiu de l'onada de calor, els majors de 65 anys podran gaudir d’accés gratuït a les piscines d’estiu del Complex Esportiu Municipal Thalassa. L’entrada serà lliure des d’aquest dijous dia 27 i fins dissabte 29 de juny, sempre tenint en compte el límit d’aforament d’aquest espai.

  • 26 de juny de 2019 Activada l'Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor generalitzada onada de calor

    La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha activat en fase d’ALERTA per ONADA DE CALOR el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT ateses les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 15:58