La protecció de la salut és el conjunt d’actuacions, perstacions i serveis destinats a garantir la innocuïtat i la salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant el agents físics, químics i biològics presents al medi.

Són competències municipals en matèria de salut pública segons la Llei 18/2009, del 22 d'octubre de salut pública. DOGC 5495

1. La gestió del risc per a la salut derivat de la contaminació del medi: prevenció i control de les instal·lacions amb risc de dispersió de Legionel·la.
2. La gestió del risc per a la salut pel que fa a les aigües de consum públic.
3. La gestió del risc per a la salut als equipaments públics i als llocs habitats.
4. La gestió del risc per a la salut en les activitats de tatuatge, micropigmentació i pírcing.
5. La gestió del risc per a la salut derivat dels productes alimentaris en les activitats de comerç minorista i venda no sedentària.
6. La gestió del risc per a la salut derivat dels animals domèstics, animals de companyia i animlas salvatges urbans.
7. La gestió del risc per a lsa salut derivat de les plagues. 

 

Notícies

  • 11 de març de 2019 Al mosquit tigre, ni una gota d'aigua! mosquit tigre

    L'augment de diferents poblacions de mosquits que s'ha produït els darrers anys en el territori, i el risc que això pugui provocar l'aparició de malalties fan necessari que actuem d'una manera preventiva.

  • 22 de febrer de 2019 Dóna sang! 6 de març a Can Palots Dona sang.

    Una gota de sang omple cors. A Canovelles, al Teatre de Can Palots. Dimecres, 6 de març de 16 a 21 h. Col·laboren els alumnes de 3er ESO de l’Institut Domus d’Olivet.

  • 14 de febrer de 2019 Arriba al CAP Canovelles l’exposició itinerant sobre les voluntats anticipades Voluntats anticipades

    Aquesta exposició organitzada per l’Institut Català de la Salut pretén apropar a la ciutadania aquesta eina per decidir amb autonomia sobre la seva pròpia salut. Estarà instal·lada al CAP del 25 de febrer fins al 8 de març

Darrera actualització: 10.01.2017 | 15:58