Salut pública

La protecció de la salut és el conjunt d’actuacions, perstacions i serveis destinats a garantir la innocuïtat i la salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant el agents físics, químics i biològics presents al medi.

Són competències municipals en matèria de salut pública segons la Llei 18/2009, del 22 d'octubre de salut pública. DOGC 5495

1. La gestió del risc per a la salut derivat de la contaminació del medi: prevenció i control de les instal·lacions amb risc de dispersió de Legionel·la.
2. La gestió del risc per a la salut pel que fa a les aigües de consum públic.
3. La gestió del risc per a la salut als equipaments públics i als llocs habitats.
4. La gestió del risc per a la salut en les activitats de tatuatge, micropigmentació i pírcing.
5. La gestió del risc per a la salut derivat dels productes alimentaris en les activitats de comerç minorista i venda no sedentària.
6. La gestió del risc per a la salut derivat dels animals domèstics, animals de companyia i animlas salvatges urbans.
7. La gestió del risc per a lsa salut derivat de les plagues. 

 

Notícies

  • 12 de novembre de 2019 La nit de divendres a dissabte es realitzarà el tractament contra la processionària dels pins Processionària pins

    La nit de divendres 15 de novembre a les 23,00 hores començarà el tractament contra la processionària dels pins. L’actuació, que s’allargarà fins a les 6 de la matinada, afectarà diversos punts del municipi com la Ronda Nord, el bosc de Ca la Tona, o la plaça de la Joventut.

  • 11 de novembre de 2019 Jornada amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis Dia Mundial de la Diabetis

    El 14 de novembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Diabetis, el Teatre-Auditori Can Palots acull una jornada organitzada per l’Institut Català de la Salut i l’Ajuntament de Canovelles. L’acte, que començarà a les 8,45 hores i s’allargarà durant tot el matí, inclou diferents conferències sobre la malaltia, el seu diagnòstic i tractament, l’alimentació o l’activitat física.

  • 18 d'octubre de 2019 Canovelles aprova el pressupost municipal per al 2020 amb una política fiscal més justa i redistributiva Ple Pressupost 2020

    El ple extraordinari del 17 d’octubre ha servit per aprovar les ordenances fiscals i el pressupost municipal per al 2020. Els comptes han estat aprovats amb els vots de l’equip de govern i amb el suport dels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya i Ciutadans, i el vot en contra d’En Comú Podem.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 15:58