Rutes

Passejades per descobrir Canovelles

Us presentem "Passejades per descobrir Canovelles". Es tracta de tres rutes que recorren el terme municipal de Canovelles i ens acosten al seus masos, camps i boscos, a més dels racons més destacats del nucli urbà.

  • Ruta voltants de Can Marquès Pels voltants de Can Marquès

    Passejada pel límit nord-oest del terme de Canovelles que recorre els voltants del torrent de Can Marquès entre boscos, masos, prats i conreus. L'itinerari transita a estones enlairat amb bones vistes de Sant Llorenç del Munt i els cingles de Gallifa i Sant Miquel del Fai al nord.

  • Ruta pel nucli antic de Canovelles, Can Cuana i veÏnat de Sanaüja Nucli antic de Canovelles, Can Cuana i veïnat de Sanaüja

    Itinerari que surt  de la ronda Nord a tocar del nucli antic de Canovelles, on destaca l'església de Sant Fèlix (s. XI-XII) envoltada de masos i casalots. Després de travessar el veïnat de Can Cuana i part del sector rural del terme, retorna al punt d'inici pel torrent de Fangues i la font de Can Duran. A més de gaudir d'esplèndides panoràmiques sobre els cingles de Sant Miquel del Fai, el Montseny i la plana del Congost, podrem apreciar la varietat de paisatges del municipi de Canovelles.

  • Ruta urbana Passejada pel nucli urbà de Canovelles

    Recorregut urbà per Canovelles que visita els principals parcs i places de la població. El primer tram transcorre pel bosc de Ca la Tona i una zona de carrers amb cases d'una sola planta. Després travessa avingudes de moderna urbanització, creua la línia de ferrocarril i entra a la Barriada Nova, on es concentra la major part de la població, fins al passeig de la Ribera des d’on torna cap a l'Ajuntament pel passeig de Santa Madrona, a tocar de la ronda Nord.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:17
Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:17