Notícies

 • Cruïlla carrer de Sant Jordi amb carrer de la Riera Del 18 al 22 de novembre es realitzaran les obres d’asfaltat i accessibilitat al carrer de Sant Jordi 13 de novembre de 2019

  La setmana del 18 al 22 de novembre es realitzaran les tasques d’asfaltat al carrer de Sant Jordi i es construiran tres cruïlles elevades. Les actuacions comportaran la prohibició d’estacionament de vehicles, restriccions al trànsit i modificacions a la línia de bus L3.

 • Processionària pins La nit de divendres a dissabte es realitzarà el tractament contra la processionària dels pins 12 de novembre de 2019

  La nit de divendres 15 de novembre a les 23,00 hores començarà el tractament contra la processionària dels pins. L’actuació, que s’allargarà fins a les 6 de la matinada, afectarà diversos punts del municipi com la Ronda Nord, el bosc de Ca la Tona, o la plaça de la Joventut.

 • Dia Mundial de la Diabetis Jornada amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis 11 de novembre de 2019

  El 14 de novembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Diabetis, el Teatre-Auditori Can Palots acull una jornada organitzada per l’Institut Català de la Salut i l’Ajuntament de Canovelles. L’acte, que començarà a les 8,45 hores i s’allargarà durant tot el matí, inclou diferents conferències sobre la malaltia, el seu diagnòstic i tractament, l’alimentació o l’activitat física.

 • Eleccions 10N Eleccions Generals del 10 de novembre a Canovelles 8 de novembre de 2019

  Aquest diumenge 10 de novembre, a Canovelles poden votar 10.698 persones, que es distribueixen en un total de 16 meses electorals repartides en 7 col·legis electorals. En aquest espai, podeu consultar les dades de participació i el resultat dels comicis, així com les dades de les passades eleccions, les del 28 d'abril de 2019. 

 • Can Colomer L’Oficina de Català programa sessions de coneixement de l’entorn 6 de novembre de 2019

  L’objectiu de l’Oficina de Català de Canovelles és posar a l’abast de tots els  ciutadans l’aprenentatge de la llengua i, per tant, garantir-los la possibilitat d’adquirir la competència comunicativa necessària per poder-se relacionar en català en el seu entorn social i professional.  És per això durant el curs 2019–2020 prioritza  l’oferta de nivells inicials i bàsics per tal que les persones que han arribat a Catalunya aquests darrers anys tinguin l’oportunitat d’entendre i parlar català de nivell bàsic. 

 • ARTMOV 2019 Tot a punt per a la 4a edició del festival ArtMov 5 de novembre de 2019

  Els dies 8, 9 i 16 de novembre el Teatre-Auditori Can Palots acull la quarta edició del festival ArtMov, un esdeveniment que organitza l’entitat True Col·lective i el Consell de la Joventut de Canovelles i que pretén ser un punt de trobada artística i de pensament creatiu. El festival, en el que hi col·laboren l’Ajuntament de Canovelles i prop d’una desena d’entitats, inclou mostres de teatre, música, poesia, pintura i cinema.

 • Policia Local A partir de l’1 de novembre ja es poden presentar les sol·licituds per participar al procés selectiu d’agents de policia local 31 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament de Canovelles reforça la plantilla d’agents de policia local. El consistori ha obert un procés selectiu per a la cobertura definitiva de quatre places d’agent de policia local (3 places pel sistema d’accés de concurs-oposició lliure i 1 plaça pel sistema de concurs de mobilitat horitzontal). El termini de presentació de sol·licituds restarà obert de l’1 al 20 de novembre, ambdós inclosos.

 • Crida de voluntariat Es necessiten voluntaris per fer possible el Gran Recapte 2019 29 d'octubre de 2019

  El Gran Recapte, que aquest 2019 se celebrarà el 22 i 23 de novembres, és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de milers de ciutadans que durant un cap de setmana dediquen el seu temps al Banc dels Aliments. Es necessiten un mínim de 27.000 voluntaris a tot Catalunya i, concretament, per cobrir els establiments que abastiran directament el municipi de Canovelles fan falta 120 voluntaris.

 • Horror Circus Tot a punt per al passatge del terror que organitza la colla de Diables de Canovelles 28 d'octubre de 2019

  El divendres 1 de novembre, a partir de les 20 hores, tindrà lloc al Teatre-Auditori de Can Palots l’Horror Circus, el passatge del terror que organitza la colla de Diables de Canovelles i que aquest 2019 s’inspira en l’icònic circ dels horrors.

 • Cruïlla del carrer de Sant Jordi amb Unió Comencen les obres de millora de l’asfaltat, voreres i accessibilitat al nucli urbà de Canovelles 25 d'octubre de 2019

  Les obres que s’estan realitzant al nucli urbà de Canovelles tenen l’objectiu de renovar l’asfaltat d’alguns carrers de la zona i millorar l’accessibilitat mitjançant l’eliminació de barreres arquitectòniques. Concretament, ja s’ha començat a actuar al carrer de Sant Jordi, tot i que també es preveuen actuacions al carrer de Barcelona, al carrer del Pi, al carrer de Narcís Monturiol, al passeig de les Oliveres i al carrer del Roure.

 • Material per a reciclar Torna a Canovelles la campanya Aquí no llencem res! 22 d'octubre de 2019

  Des del dimecres 23 d’octubre i fins al 4 de novembre, un equip d’informadors recorreran diferents establiments i carrers de Canovelles per realitzar enquestes i informar els ciutadans sobre com poden contribuir a augmentar l’índex de reciclatge. A més, repartiran material per facilitar la separació de residus.

 • Façana posterior Centre Cultural El projecte artístic Paret Viva arriba al Centre Cultural 22 d'octubre de 2019

  El Centre Cultural s’ha afegit al Paret Viva, el projecte de cessió per a millorar l’aspecte de determinats murs del municipi. D’aquesta manera, l’Ajuntament obre la participació per al disseny d’un mural que canviï la fesomia de la façana posterior de l’equipament.

 • Ple Pressupost 2020 Canovelles aprova el pressupost municipal per al 2020 amb una política fiscal més justa i redistributiva 18 d'octubre de 2019

  El ple extraordinari del 17 d’octubre ha servit per aprovar les ordenances fiscals i el pressupost municipal per al 2020. Els comptes han estat aprovats amb els vots de l’equip de govern i amb el suport dels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya i Ciutadans, i el vot en contra d’En Comú Podem.

 • Sorteig meses Sorteig dels membres de les meses per a les eleccions del 10 de novembre 16 d'octubre de 2019

  El divendres 18 d’octubre se celebrarà la Junta de Govern Local en la què es designaran mitjançant sorteig les persones que conformaran les meses electorals per a la celebració de les Eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat, convocades per al 10 de novembre.

 • OMIC L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) es trasllada a Can Palots 16 d'octubre de 2019

  L’OMIC, que fins ara estava situada a la nau de Promoció Econòmica, es trasllada a les instal·lacions de Can Palots. Tanmateix, l’horari d’atenció al públic serà els dilluns, a excepció dels festius i el mes d’agost, de 10 a 13.30 h i de 15.30 a 19.00 h amb visita concertada. Amb aquest canvi es pretén acostar el servei a la ciutadania i facilitar-ne l’accés.

 • Excusió zoo Visita al Zoo de Barcelona per a majors de 65 anys 15 d'octubre de 2019

  El departament municipal de Serveis Socials ha organitzat una sortida per a majors de 65 anys al Zoo de Barcelona.

 • acte cacellat - jornada càncer mama La IV Jornada del Càncer de Mama es cancel·la amb motiu de la vaga convocada 15 d'octubre de 2019

  La IV Jornada del Càncer de Mama, que organitza l’Institut Català de la Salut (ICS) i l’Ajuntament de Canovelles i que estava prevista per al dia 18 d’octubre, queda ajornada amb motiu de la vaga general convocada per al mateix dia. L’esdeveniment, que inclou xerrades, tallers i activitats adreçades tant a pacients com a professionals de la salut, es realitzarà més endavant, en una data encara per determinar.

 • Portada Avui L’edició 112 de l’Avui Canovelles repassa les novetats del curs 2019-2020 15 d'octubre de 2019

  Ja podeu descarregar l’Avui Canovelles n.112, que des del divendres dia 11 d’octubre està al carrer. En aquesta edició podeu trobar informació sobre la IV Jornada del Càncer de Mama, el cicle els tallers per a dones, la celebració del Dia Internacional per la Pau o l’estat de les obres més destacades que s’estan realitzant al municipi.

 • Sessió participativa Sessió de debat sobre les propostes validades dels Pressupostos Participatius 2019 14 d'octubre de 2019

  El proper dijous 17 d’octubre a les 19.00 hores, el Teatre-Auditori de Can Plots acollirà una sessió de debat sobre les propostes validades dels Pressupostos Participatius 2019. Durant l’acte es comentaran les 24 propostes presentades per la ciutadania que han complert amb els criteris establerts, que han estat considerades vàlides, i que, per tant, seran susceptibles a ser votades per la ciutadania.

 • Curs paqueteria Formació per a comerciants: curs de paqueteria 14 d'octubre de 2019

  S’acosta el Nadal i des del servei municipal de Promoció Econòmica s’organitza un curs gratuït sobre paqueteria dirigit als comerciants de Canovelles. El programa combina teoria i pràctica amb l’objectiu d’adequar la paqueteria al producte de cada establiment.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49