Notícies

 • casal esportiu La festa de cloenda del Casal Esportiu d’Estiu es realitzarà dimecres 24 de juliol 23 de juliol de 2019

  El camp de futbol municipal acull aquest dimecres, a partir de les 20.30 hores, la festa de cloenda del Casal Esportiu d’Estiu on aquest 2019 han participat prop de 350 nens i nenes.

 • raul i maria Cròniques de la Festa Major 2019. Crònica final 23 de juliol de 2019

  Raúl del Valle, el relator de la Festa Major dels Cans i les Ovelles, ens ofereix l'última crònica d'aquestes festes. Un text íntim i que, en part, mostra l'escència de la Festa Major. La podeu llegir a continuació, i podeu seguir els seus textos a través de la pàgina web de l’Ajuntament, del compte d’Instagram i també de la pàgina de Facebook

 • partitcansiovelles Cròniques de la Festa Major 2019. Dia 4: Informe zoològic 22 de juliol de 2019

  Raúl del Valle, el relator de la Festa Major dels Cans i les Ovelles, ens ofereix la quarta crònica referent al diumenge 21 de juliol. La podeu llegir a continuació, i podeu seguir els seus textos a través de la pàgina web de l’Ajuntament, del compte d’Instagram i també de la pàgina de Facebook

 • plantada de gegants Cròniques de la Festa Major 2019. Dia 3: la cara oculta de la lluna. 21 de juliol de 2019

  Raúl del Valle, el relator de la Festa Major dels Cans i les Ovelles, ens ofereix la tercera crònica referent al dissabte 20 de juliol. La podeu llegir a continuació, i podeu seguir els seus textos a través de la pàgina web de l’Ajuntament, del compte d’Instagram i també de la pàgina de Facebook

 • CremadaDiabolica Cròniques de la Festa Major 2019. Dia 2: de vegades la nostàlgia. 20 de juliol de 2019

  Raúl del Valle, el relator de la Festa Major dels Cans i les Ovelles, ens ofereix la seva segona crònica referent al divendres dia 19 de juliol. La podeu llegir a continuació, i podeu seguir els seus textos a través de la pàgina web de l’Ajuntament, del compte d’Instagram i també de la pàgina de Facebook

 • Concurs de Truites Cròniques de la Festa Major 2019. Dia 1: Això és una truita? 19 de juliol de 2019

  Enguany, i per primer cop, la Festa Major de Canovelles compta amb un relator: és Raúl del Valle. Ell s’encarrega de narrar com és la Festa Major del Cans i les Ovelles a través de la seva particular vivència. Podeu seguir els seus textos a través de la pàgina web de l’Ajuntament, del compte d’Instagram i també de la pàgina de Facebook! A continuació teniu la primera, referent al dijous 18 de juliol.

 • xec polseres candela Lliurats els 10.360 euros de la 6a Cursa-Marxa Solidària Polseres Candela a Canovelles 17 de juliol de 2019

  Aquest dimarts s’ha lliurat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona el xec de 10.360 euros recaptats a la 6a Cursa-Marxa Solidària Polseres Candela, que es va realitzar el passat 5 de maig a Canovelles. Els diners, que se sumen als dos milions que ha aconseguit recaptar l’associació Polseres Candela durant els últims cinc anys, es destinen íntegrament a la investigació del càncer infantil.

 • ple 16 de juliol Miquel Castellà pren possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament 17 de juliol de 2019

  Castellà s’incorpora al ple després que, el 27 de juny, Ingrid Rivera renunciés al càrrec de regidora per motius personals.

 • campanya_punt_lila En marxa la campanya Només un Sí és un Sí 16 de juliol de 2019

  Aquesta Festa Major no tolerarem cap violència ni discriminació, i les actituds masclistes, LGTBIQfòbiques i racistes seran especialment rebutjades. La col·laboració de totes les persones és primordial per fer de la festa un espai segur. Per això us animem a acudir al Punt Lila o a l’espai de la Creu Roja i avisar-nos de qualsevol acte violent o discriminatori.

 • Presentació de la Festa Major Ja podeu veure el vídeo de la Festa Major 2018 15 de juliol de 2019

  Dissabte dia 13 es va realitzar, a Can Carrencà, la presentació de la Festa Major 2019. Un acte que també va servir per projectar el vídeo amb els millors moments de la Festa Major 2018, un moment molt esperat pels assistents.

 • portada111 Ja està disponible l’Avui Canovelles especial Festa Major 12 de juliol de 2019

  Ja ha sortit al carrer l’Avui Canovelles n.111, l’edició que inclou l’especial amb motiu de la Festa Major 2019 i on podeu consultar el programa, descobrir les propostes per anar escalfant motors, conèixer alguns dels protagonistes de la festa o consultar informació d’utilitat.

 • afectacions_trànsit Afectacions al trànsit durant els dies de Festa Major 11 de juliol de 2019

  Del 15 al 26 de juliol, alguns carrers del municipi quedaran afectats a la circulació amb motiu de la Festa Major. 

 • Festa Major 2018 Compte enrere per a la Festa Major de Canovelles 10 de juliol de 2019

  Canovelles celebra la seva Festa Major del 19 al 22 de juliol. Però abans, concretament del 12 al 18 de juliol, s’han programat un munt d’activitats per anar escalfant motors. Amb tot, s’esperen 10 dies de festa grossa amb més de 70 propostes i molt bon ambient!

 • truites exhaurides Exhaurides les inscripcions telemàtiques al concurs de truites! 9 de juliol de 2019

  En tan sols unes hores, les inscripcions telemàtiques al ja tradicional Concurs de Truites de patates han quedat exhaurides. De fet, a mitja tarda d’aquest dilluns 8 de juliol ja no es podien fer inscripcions per aquesta via.

 • cam policia La Policia Local de Canovelles ja disposa de tres càmeres de videogravació personal 8 de juliol de 2019

  L’objectiu de la instal·lació d’aquestes càmeres és donar suport als agents de la Policia Local en les actuacions policials d’alt risc en què es trobin durant la prestació del servei.

 • material escolar Ja es poden sol·licitar els ajuts de material escolar i llibres per als cursos 2018-2019 i 2019-2020 5 de juliol de 2019

  La finalitat d’aquests ajuts és contribuir a fer que la igualtat en el dret d’accés a l’educació sigui real i efectiva, vetllar per l’equitat en el sistema educatiu sostingut amb fons públics, i ajudar a les famílies més vulnerables de Canovelles en l’esforç econòmic que comporta l’inici del curs escolar.

 • Xec Save The Children Bonpreu dóna més de 60 mil euros per als casals d’estiu de l’ONG Save the Children 5 de juliol de 2019

  Es tracta del programes educatius per a infants i joves com els que l’ONG Save the Children desenvolupa a Canovelles. Aquí han organitzat, durant el mes de juliol, dos casals d’estiu anomenats ‘Vacances per créixer’ i ‘Vacances ESO’.

 • truita Dilluns 8 de juliol s’obren les inscripcions al concurs de Truites de Patates de Festa Major 5 de juliol de 2019

  Enguany el ja tradicional concurs de Truites de Patates s’impregna de la temàtica de la Festa Major. Així, els 20 anys de Can i Ovelles marcaran l’estètica de del concurs de disfresses. A més, l’esdeveniment arriba amb algunes novetats i és que canvia d’ubicació. El concurs tindrà lloc el dijous 18 de juliol a les 19.30 h al carrer de la Indústria.

 • Gala Millors Esportistes - Infantils Reconeixement a l’esport local a la Gala dels Millors Esportistes 3 de juliol de 2019

  L’Ajuntament lliura els premis al mèrit esportiu a una seixantena d’esportistes, clubs i tècnics al Teatre Auditori de Can Palots.

 • sí que m'estima A la venda les entrades de tardor d'Escena grAn 2 de juliol de 2019

  Can Palots ofereix 9 espectacles aquesta temporada. Sí que m’estima!

  La temporada 2019/2020 de la cartellera escènica i musical de Granollers i Canovelles consolida la trajectòria i el treball dels cinc espais participants que, amb els seus equips artístics, dissenyen una de les cartelleres més reeixides del nostre país, amb la voluntat de ser referents a la comarca del Vallès Oriental.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49