Notícies

 • Pas de vianants Es millora la seguretat al tram de la carretera BV-1439 entre la Ronda Nord i el barri de Sanaüja 18 de desembre de 2019

  Ja s’han realitzat les actuacions per millorar la seguretat de la carretera BV-1439, coneguda com l’avinguda de Canovelles, una via que connecta el municipi amb l’Ametlla del Vallès i que travessa el barri de Sanaüja, una de les zones rurals de Canovelles. Concretament, s’ha construït un pas de vianants i s’han instal·lat cinc ressalts al llarg dels dos primers quilòmetres de la via, entre la Ronda Nord i fins al límit de terme.

 • Ple 16 de desembre Canovelles ha celebrat l’últim ple de l’any 17 de desembre de 2019

  Aquest dilluns, 16 de desembre, s’ha realitzat l’últim ple de l’any a l’Ajuntament de Canovelles. Ha estat una sessió extraordinària, que ha servit per avançar en el procés de licitació del servei de neteja viària i de recollida, eliminació i tractament de residus municipals.

 • Avui Canovelles 113 Ja podeu consultar l'Avui Canovelles, especial de Nadal 13 de desembre de 2019

  Ja podeu descarregar l’Avui Canovelles n.113. Aquesta edició, corresponent al mes de desembre, inclou un monogràfic dedicat al Nadal, on s’inclou la programació dels Dies Gegants, així com notícies i entrevistes sobre algunes de les activitats més destacades.

 • Ple 16 desembre Dilluns 16 de desembre se celebrarà una sessió plenària extraordinària 13 de desembre de 2019

  El dilluns 16 de desembre  a les 20.15 hores se celebrarà a la sala de Plens M. Lluïsa Prat una sessió plenària extraordinària. L’ordre del dia, que compta amb quatre punts, preveu l’aprovació del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a la prestació d’assistència tècnica en el marc de la realització del Programa de Treball i Formació, i el dictamen sobre la consideració de la millor oferta presentada per contractar el servei de neteja viària i de recollida, eliminació i tractament de residus municipals.

 • Dies Gegants Més d’una vintena d’activitats durant els Dies Gegants, la programació nadalenca de Canovelles 12 de desembre de 2019

  Canovelles ha programat més d’una vintena d’activitats per celebrar el Nadal. La programació dels Dies Gegants, que comença el dissabte 14 de desembre, inclou propostes per a petits i grans entre les que destaquen activitats esportives, el Parc Infantil de Nadal, activitats de caire comercial, propostes per als joves, la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient o els Pastorets, que enguany celebren 25 anys.

 • Encesa dels llums de Nadal Ja podeu veure totes les imatges de l’encesa dels llums de Nadal 10 de desembre de 2019

  A Canovelles, el Nadal ha començat oficialment el 5 de desembre, data en què s’han encès els llums de les principals places i eixos comercials del municipi. L’encesa, en la que han participat prop d’una desena d’entitats, ha estat la més participativa dels últims anys. Ja podeu veure totes les imatges al compte de Flickr de l’Ajuntament de Canovelles.

 • Festival solidari Dissabte 14 de desembre, festival solidari de cors extremenys 10 de desembre de 2019

  El dissabte 14 de desembre, a partir de les 17 hores, el Teatre Auditori Can Palots acull un festival solidari dels cors de la Federació d’Associacions Extremenyes de Catalunya. L’entrada a la cantada de nadales és gratuïta, però es prega als assistents portar un quilo d’aliments per al Banc d’Aliments de Canovelles.

 • Primera sortida 1a sessió de coneixement de l’entorn a Canovelles 5 de desembre de 2019

  Als alumnes de català de l’Oficina de Català de Canovelles, res no els atura.  Malgrat la pluja i el vent,  els alumnes han sortit a fer una ruta guiada per Canovelles de la mà  d’Anna Fonoyet, coneixedora de la història, el patrimoni i la cultura de Canovelles.

 • Biblioteca Canvi d’ubicació i horari dels serveis que es presten a la biblioteca 4 de desembre de 2019

  Des d’aquest dilluns 2 de desembre, la biblioteca Frederica Montseny resta tancada al públic amb motiu de les obres de millora que s’estan realitzant. És per això que alguns dels serveis que fins ara s’oferien a la biblioteca s’han traslladat a altres edificis municipals: l’escola Els Quatre Vents, el Casal d’Avis, el Centre Cultural, Can Palots o l’edifici de Serveis Socials acolliran serveis com el Club dels deures, les sessions Enraonem, el Servei de Mediació, l’Oficina de Matriculació Escolar o l’Oficina de Català.

 • Aitana Navarro La canovellina Aitana Navarro competirà a Moscou amb la selecció espanyola aleví de natació sincronitzada 3 de desembre de 2019

  La nedadora canovellina del Club Natació Granollers, Aitana Navarro, ha estat convocada per la Real Federación Española de Natació (RFEN) per competir a la Russian  Maatryoshka que tindrà lloc de l’11 al 15 de desembre a Moscou.  Ho farà acompanyada de la seva companya de club, Saioa Nogales, que també ha estat convocada, i amb dues nedadores del CN Sabadell.

 • I tu, jugues en català? I tu, jugues en català a Canovelles? 3 de desembre de 2019

  Sota el lema ‘Gaudeix el Nadal amb Comerç Actiu Canovelles’, l'associació de comerciants convida la ciutadania a conèixer l'oferta de proximitat dels seus establiments, i a participar i gaudir de les activitats que organitza al carrer durant aquestes festes.  L'Oficina de Català de Canovelles, se suma a la iniciativa organitzant uns tallers de jocs per donar a conèixer l'oferta lúdica en català. 

 • Encesa dels llums de Nadal Dijous 5 de desembre, Canovelles encén els llums de Nadal 2 de desembre de 2019

  A Canovelles, el dijous 5 de desembre a les 19.30 hores, es realitzarà l’encesa dels llums de Nadal. D’aquesta manera es donarà el tret de sortida oficial a l’època més màgica de l’any. L’acte, que començarà a la plaça de la Font del Mil·lenari i acabarà a la recentment anomenada plaça de Núria Miralles i Creus, comptarà amb la participació d’una desena d’entitats.

 • Tots els regidors Canovelles celebra els 40 anys d’ajuntaments democràtics 30 de novembre de 2019

  El Teatre Auditori de Can Palots ha acollit la commemoració del 40è aniversari de la constitució dels primers ajuntaments democràtics, un acte que ha servit per homenatjar les persones que han contribuït al desenvolupament i evolució de Canovelles, i que ha posat en valor la democràcia i la participació ciutadana en els afers municipals.

 • Ple Canovelles Canovelles aprova anomenar Núria Miralles i Creus la plaça del xamfrà dels carrers del Nord i de la Indústria 29 de novembre de 2019

  Dijous 28 de novembre es va celebrar la sessió plenària ordinària corresponent al mes de novembre, l’última del 2019. Un dels punts a votació més destacats de l’ordre del dia era el dictamen sobre l’aprovació de la denominació de la plaça ubicada al xamfrà dels carrers del Nord i de la Indústria. El ple va aprovar per unanimitat anomenar-la, d’ara endavant, Núria Miralles i Creus, qui va ser tècnica del Servei d’Infància i Joventut de l’Ajuntament durant 18 anys i impulsora, en conseqüència, de moltes propostes en benefici de la ciutadania. A la sessió hi van assistir familiars de Miralles, així com excompanys tècnics del consistori.

 • Sessió de retorn dels pressupostos participatius Amb els Pressupostos Participatius es faran millores al pati de l’escola Els Quatre Vents i una zona d’aparcament de bicicletes 29 de novembre de 2019

  Aquest dijous al vespre s’ha realitzat la sessió de retorn i avaluació dels Pressupostos Participatius 2019. Les propostes més votades han estat la instal·lació d’elements d’ombra al pati de l’escola Els Quatre Vents (220 vots) i posar jocs al pati del mateix centre educatiu segons el propi projecte del pati (180 vots), ambdues amb un import estimat de 18.150 euros cadascuna.

 • Guanyadors Ruta de Tapes El Bar del Camp de Futbol i el Bar Portobello guanyen la VII Ruta de Tapes de Canovelles 27 de novembre de 2019

  La tapa “Mogote en salsa” del Bar Camp de Futbol s’ha endut el guardó que atorga el jurat popular que ha participat a la VII Ruta de Tapes de Canovelles. Mentre que “El Burrito” del Bar Portobello ha estat la tapa guanyadora del premi Conxi Bertran, el premi que atorga el jurat professional i que es considera la millor proposta comercial.

 • Ple Dijous 28 de novembre se celebrarà l’últim ple de l’any 27 de novembre de 2019

  El dijous 28 de novembre  a les 20.15 hores se celebrarà a la sala de Plens M. Lluïsa Prat l’última sessió plenària ordinària de l’any 2019. L’ordre del dia preveu l’aprovació inicial del reglament regulador de les gravacions de les sessions plenàries o l’adhesió al Manifest Unitari del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, entre d’altres.

 • Asfaltat carrer de Sant Jordi Les obres d’asfaltat al carrer de Sant Jordi continuaran dilluns 25 de novembre 22 de novembre de 2019

  A causa de la pluja d’aquest divendres 22 de novembre, els treballs d’asfaltat i accessibilitat al carrer de Sant Jordi s’allargaran previsiblement fins dilluns dia 25 de novembre, tot depenent de les condicions climatològiques.  És per això que la prohibició d’estacionament de vehicles, restriccions al trànsit i modificacions a la línia de bus L3 també s’allargaran fins a la finalització de l’obra.

 • Cursos de català El 16 de desembre s’obren les inscripcions per als cursos de català 22 de novembre de 2019

  L’Oficina de Català de Canovelles obre un nou període d’inscripcions als cursos de català per a adults, del 16 al 20 de desembre, però aquest cop ho farà al Teatre Auditori Can Palots, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h , i dimarts i dijous, de 16 a 19.30 h.

 • Entrada a l'actual salsa d'actes Obres per millorar el servei i el funcionament de la biblioteca Frederica Montseny 21 de novembre de 2019

  A mitjans de desembre s’iniciaran les obres de millora de la biblioteca Frederica Montseny, unes actuacions que permetran reorganitzar alguns dels espais de l’edifici, tot traslladant l’àrea infantil a la planta baixa i creant un espai polivalent amb aules i despatxos a la segona. Les obres també serviran per adequar l’edifici a la normativa vigent i realitzar algunes tasques de manteniment.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49