Notícies

 • Presentació VallèsBot 2020 La tercera edició de la Vallèsbot té com a lema "Un món per a tothom" 27 de gener de 2020

  26 centres educatius de Granollers, Canovelles, la Roca del Vallès i les Franqueses del Vallès participen aquest curs en aquest projecte

  El parc del Congost serà de nou l’escenari de la 3a VallèsBot el proper 27 de maig. La tercera edició d'aquest projecte tecnològic i de robòtica comptarà aquest curs amb la participació de 26 centres educatius de primària i secundària de Granollers, Canovelles, la Roca del Vallès i les Franqueses del Vallès.

 • Dol Canovelles s’adhereix als dos dies de dol per les quatre víctimes mortals de 'Glòria' a Catalunya 24 de gener de 2020

  Amb motiu del temporal Glòria que ha afectat Catalunya, el Govern de la Generalitat ha decretat dos dies de dol a tot el territori. D’aquesta manera vol manifestar el seu dol i, alhora, acompanyar en aquests moments les famílies de les víctimes. La Federació de Municipis de Catalunya, així com l’Ajuntament de Canovelles, s’han afegit a aquest decret.

 • Ajuntament de Canovelles Comunicat d'increment de cabal del riu Besòs 23 de gener de 2020

  Es comunica que, segons informa l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), s'ha produït un avís de risc hidrològic en el riu Besòs per superació del nivell d'alerta a l'estació del Congost (174 m3/s) amb una tendència creixent.

 • Zona d'actuació polígon Can Castells Modificació de les dates en que es realitzaran les obres d’asfaltat al passeig de la Ribera 22 de gener de 2020

  Les obres per a reparar l’asfalt del tram del passeig de la Ribera que va del carrer de Juan de la Cerva fins el terme municipal de les Franqueses del Vallès es realitzaran a partir del 31 de gener i fins el 3 de febrer. Les condicions meteorològiques han obligat a modificar la planificació inicial  de las obres d’asfaltat i millora de l’accessibilitat al polígon de Can Castells que finalment  començaran el dia 27 de gener, i no el 23 tal com s’havia anunciat.

 • Escola Congost ACTUALITZACIÓ: L’escola Congost reprèn l’activitat lectiva aquest dijous 22 de gener de 2020

  Després de realitzar les tasques pertinents per garantir la seguretat de les persones, aquest dijous, dia 23 de gener, l’escola Congost torna a obrir les seves portes i reprèn l’activitat lectiva habitual.

 • aJUNTAMENT DE cANOVELLES ACTUALITZACIÓ: Recomanacions davant l’augment de cabal al riu Congost 22 de gener de 2020

  A causa de la pluja intensa d’aquesta nit, el cabal del riu Congost ha superat els 200 metres cúbics per segon. El cabal del riu és molt superior a l'habitual i es poden veure afectats punts baixos i de creuament. Es preveu que les pluges continuïn durant les properes hores i, per tant, el cabal podria continuar creixent.

 • Ajuntament de Canovelles Actualització sobre les afectacions pel temporal Gloria 21 de gener de 2020

  Demà, dimecres 22 de gener, es preveu que els centres educatius tornin a la normalitat lectiva, a excepció de l’escola Congost que es mantindrà tancada fins que es garanteixi la seguretat d’alumnes i professorat.

 • SUSPESA ACTIVITAT ESCOLAR Els centres educatius de Canovelles restaran tancats aquest dimarts 20 de gener de 2020

  Davant la previsió meteorològica de vent i pluja, i el risc que comporta qualsevol desplaçament, les escoles de primària i els instituts de Canovelles romandran tancats aquest dimarts 21 de gener. En el cas de l’escola bressol Marta Mata, es recomana no portar als infants al centre educatiu. No obstant això, aquest restarà obert i acollirà aquells nens o nenes que s’acostin al centre.

 • Claraboia de l'escola Congost L’escola Congost es mantindrà tancada fins a nou avís 20 de gener de 2020

  Davant la impossibilitat de reparar la claraboia de l’escola Congost amb la seguretat necessària per als operaris encarregats de fer-ho, el centre educatiu es mantindrà tancat aquest dimarts i fins a nou avís. D’altra banda, i fins que no es desactivin les alertes per vent i pluja, l’Ajuntament de Canovelles tanca el parc de Ca la Tona i anul·la les activitats esportives que es realitzen a l’exterior.

 • carrer de Carles Buïgas Comença la primera fase de les obres de millora al polígon de Can Castells 20 de gener de 2020

  A partir del dia 23 i fins al 31 de gener es realitzaran les tasques de millora de l’asfaltat i accessibilitat al polígon industrial de Can Castells. Les obres consisteixen reparar els trams de calçada en mal estat així com millorar l’accessibilitat a les cruïlles d’aquesta zona. Concretament, s’actuarà al passeig de la Ribera i als carrers de Barcelona, d’Isaac Peral, de Carles Buïgas i de la Indústria.

 • Oficina Sorea Informació de servei: obres de renovació de l’oficina de SOREA a Canovelles 17 de gener de 2020

  Per obres de millora en l’oficina de SOREA d’Atenció al Client de Canovelles, aquesta romandrà tancada des del 20 de gener fins al 29 de febrer.

 • Ajuntament Comunicat d’alcaldia amb motiu dels actes vandàlics a la via pública 16 de gener de 2020

  Amb motiu dels fets ocorreguts al llarg d’aquesta nit, en què uns individus han inhabilitat la càmera de videovigilància instal·lada a  la cruïlla del carrer de la Séquia amb el carrer de la Riera:

 • Visita escola Els Quatre Vents Els alumnes de tercer de les escoles de Canovelles visiten l’Ajuntament 16 de gener de 2020

  Aquest dijous, 16 de gener, a les 10 hores ha tingut lloc la primera de les visites emmarcades dins l’activitat anomenada Visquem l’Ajuntament, una proposta adreçada als alumnes de 3r curs d’educació primària que consisteix en una visita a l’Ajuntament de Canovelles i, concretament, a la sala de plens Ma. Lluïsa Prat. Aquí, l’alcalde de Canovelles els explica el funcionament del consistori i l’alumnat aporta la seva visió sobre el municipi.

 • Donació al CAP Donació de material al banc d’ajudes tècniques del CAP de Canovelles 16 de gener de 2020

  Aquest dijous l’Ajuntament de Canovelles ha fet entrega de diversos dispositius de suport a la dependència al Centre d’Atenció Primària. Concretament, s’ha lliurat una cadira de rodes, tres caminadors, tres cadires de dutxa i tres cadires de WC.

 • Sant Antoni Abat 2019 Tot a punt per a la 58a Diada de Sant Antoni 15 de gener de 2020

  El dissabte 18 de gener la Comissió de Sant Antoni Abat de Canovelles organitza la 58a edició de la Diada de Sant Antoni. L’acte, que començarà a les 9.30 hores amb el tradicional esmorzar per als participants, s’allargarà durant tot el mati i comptarà amb l’actuació de la Colla Bastonera de Canovelles.

 • AFOCA, inauguració de l'exposició Món Animal Ja podeu veure Món Animal, l’exposició d’AFOCA 14 de gener de 2020

  Aquest dilluns s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica anomenada Món Animal, una mostra de l’Associació Fotogràfica de Canovelles (AFOCA) que es podrà visitar fins al 31 de gener al Centre Cultural.

 • Jornada sobre el Càncer de Mama La IV Jornada del Càncer de Mama serà el 17 de gener 14 de gener de 2020

  El divendres 17 de gener tindrà lloc, al Teatre Auditori de Can Palots, la IV Jornada del Càncer de Mama, un acte que organitza l’Institut Català de la Salut (ICS) i l’Ajuntament de Canovelles i que inicialment estava previst per al dia 18 d’octubre de l’any passat però que va ser ajornat amb motiu de la vaga convocada per al mateix dia.

 • Una de les persones contractades L’Ajuntament de Canovelles ha contractat 9 persones a través d'una subvenció del SOC 13 de gener de 2020

  Des de finals del mes de desembre, l’Ajuntament de Canovelles compta amb 9 persones contractades gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) anomenada Treball i Formació. Concretament, s’han contractat operaris de manteniment, agents cívics, conserges, administratius i un auxiliar de la llar.

 • Informació de servei: interrupcions en el subministrament elèctric 13 de gener de 2020

  El dimarts 14 de desembre l’empresa EDISTRIBUCION realitzarà talls puntuals del subministrament elèctric a diferents carrers del municipi per tal de realitzar treballs de manteniment i millora de la xarxa. Les interrupcions del subministrament es produiran de 8.45 a 9.00 hores i de 13.00 a 13.15 hores.

 • Fusions Josep Hospital i Juan Navarro exposen a la Sala Arimany 13 de gener de 2020

  Inauguren un treball conjunt aquest divendres dia 17 a les 19'30 h

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49