Campanya Sant Jordi al comerç de Canovelles

Dijous, 18 d'abril de 2019 a les 16:00

Un any més Comerç Actiu Canovelles celebra la jornada de "Sant Jordi" amb poemes i fragments literaris als aparadors de les botigues associades.

Amb aquesta acció l'associació de comerciants convida a tot el poble a fer un recorregut literari per l'obra de Joan Brossa (any en què es commemora el centenari del seu naixement) visitant els aparadors dels comerços on trobarem també els elements típics d'aquesta diada, llibres, roses, senyeres, dracs, etc., tot per celebrar aquesta festa tan arrelada a Catalunya.
Aquesta és una bona oportunitat per conèixer una mica més el poble de Canovelles i la seva oferta comercial de proximitat tot fen un recorregut pels aparadors i comprar la rosa i llibre a les llibreries i floristeries del poble.
Comerç Actiu Canovelles vol fer, també, amb aquesta acció promoció i difusió de l'hàbit de lectura i promoure el debat literari als comerços al voltant dels textos d'aquest poeta.
Aquesta acció forma part d'un conjunt d'actes que se celebren amb participació d'altres entitats i que culminen el dimarts, dia de Sant Jordi amb les parades de llibres i roses i un munt d'activitats de diferents entitats a la Plaça de la Joventut.

Darrera actualització: 23.04.2019 | 09:55