Canovelles Ciutat Educadora

Canovelles Ciutat Educadora

Les ciutats educadores treballem perquè l'educació sigui eix transversal de totes les polítiques locals, reforçant el potencial educador de les actuacions i programes de salut, medi ambient, urbanisme, mobilitat, cultura, esport, etc.

Treballem, per tant, per democratitzar l'accés a tots els béns de la ciutat, perquè cada un dels seus espais sigui font d'educació, i perquè totes les persones puguin viure, gaudir i emancipar-se, aprofitant al màxim les oportunitats que la ciutat ofereix per assolir les seves expectatives amb una actitud cívica i democràtica.

Notícies

 • 2 de juliol de 2019 A la venda les entrades de tardor d'Escena grAn sí que m'estima

  Can Palots ofereix 9 espectacles aquesta temporada. Sí que m’estima!

  La temporada 2019/2020 de la cartellera escènica i musical de Granollers i Canovelles consolida la trajectòria i el treball dels cinc espais participants que, amb els seus equips artístics, dissenyen una de les cartelleres més reeixides del nostre país, amb la voluntat de ser referents a la comarca del Vallès Oriental.

 • 21 de juny de 2019 Ja tenim aquí la Programació de Tardor d'Escena Gran

  Can Palots ofereix 9 espectacles aquesta temporada. La venda d'entrades s'inicia el 3 de juliol

   

 • 6 de juny de 2019 Canovelles crea la Taula Escoles + Sostenibles Taula Escoles+Sostenibles

  Canovelles ja compta amb la Taula Escoles + Sostenibles, un ens que té l’objectiu de treballar conjuntament per fer de Canovelles un municipi més sostenible i cívic.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 16:53