Se suspèn la festa de Cap d’Any al pavelló Tagamanent

Dimarts, 21 de desembre de 2021 a les 11:15

Davant la situació sanitària, l’increment de casos i les noves restriccions que es preveu que entrin en vigor el dia 24 de desembre, se suspèn la festa de Cap d’Any al pavelló Tagamanent.

Tant l’entitat organitzadora, la colla de Diables, com l’Ajuntament de Canovelles afirmen que, “tot i que res ens agradaria més que poder celebrar la festa de Cap d’Any d’una manera similar a com ho havíem fet abans de la pandèmia de la covid-19, davant la situació sanitària actual cal ser per prudents i responsables. Cal cancel·lar la festa de Cap d’Any per garantir la salut de les persones”.

A partir d’aquest dijous 23 de desembre, els contactes estrets d’un positiu hauran de fer quarantenes obligatòries tot i estar vacunats amb la pauta completa. A més, cal destacar que el Govern de la Generalitat ha proposat noves mesures per reduir la interacció social entre les quals s’inclouen tornar a tancar l’oci nocturn, establir el toc de queda i limitar les trobades a un màxim de deu persones, entre d’altres.

Davant d’aquesta situació, s’ha considerat imprescindible cancel·lar la festa prevista per a la celebració del Cap d’Any. L’objectiu principal és actuar conjuntament per evitar riscos i possibles contagis en actes multitudinaris, així com frenar la transmissió de la nova variant òmicron. 

La resta de la programació nadalenca es manté

A hores d’ara la resta de la programació, que podeu consultar aquí, es manté. No obstant això, cal recordar que tota la programació queda condicionada a la situació sanitària i a la normativa vigent en matèria de salut pública.

 

 

Darrera actualització: 21.12.2021 | 11:31