Més d’una vintena d’activitats durant els Dies Gegants, la programació nadalenca de Canovelles

Dijous, 12 de desembre de 2019 a les 13:35

Canovelles ha programat més d’una vintena d’activitats per celebrar el Nadal. La programació dels Dies Gegants, que comença el dissabte 14 de desembre, inclou propostes per a petits i grans entre les que destaquen activitats esportives, el Parc Infantil de Nadal, activitats de caire comercial, propostes per als joves, la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient o els Pastorets, que enguany celebren 25 anys.

El proper dissabte dia 14, l’Associació Comerç Actiu Canovelles dona el tret de sortida a la programació nadalenca i ho fa amb una activitat al carrer anomenada Gaudeix el Nadal, que es repetirà els dissabtes 21 i 28 de desembre. Per a la setmana prèvia a les festes de Nadal, el Centre Cultural ha preparat tot un seguit de tallers adreçats al públic familiar i adult que culminaran el 23 de desembre, de 17.30 a 19 hores, amb la Festa de Nadal.

Però potser una de les activitats més esperades pels infants de Canovelles és el Parc Infantil de Nadal, dirigit a nens i nenes de 0 a 12 anys. Els dies 28, 29 i 30 de desembre, el pavelló Tagamanent acollirà inflables, jocs gegants, tallers, jocs tradicionals, un espai per a infants de 0 a 3 anys, i espectacles a partir de les 19 hores. A més, durant aquests dies es realitzarà la recollida de joguines en el marc de la campanya Cap infant sense joguina.

Com ja és habitual, els Diables de Canovelles organitzen el Caga Tió, les Campanades i Correfoc Infantil, i la festa de cap d’any al pavelló Tagamanent.  Pel que fa al Nadal Jove, el dia 22 tindrà lloc el cabaret i el taller de circ; i el dia 27, la jornada i el concert al Campanar. D’altra banda, els dies 26, 28 i 29 desembre els Pastorets de Canovelles pujaran a l’escenari del Teatre Auditori de Can Palots per interpretar Àngels, dimonis i…Pastorets?

Durant els Dies Gegants tampoc hi faltarà l’esport: els dies 19, 20 i 21 tindran lloc les 24 Hores d’Esport Escolar, el dilluns 23 es realitzarà l’activitat anomenada Esport en Família, el 31 de desembre, la Sant Silvestre; el 4 de gener, el Torneig de Reis de Futbol, i els dies 3 i 4 de gener, les jornades de tecnificació per a porters d’Handbol.

La programació acabarà el 5 de gener amb la tradicional cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient, que començarà a les 18 hores amb la rebuda de Ses Majestats a l’Ajuntament i acabarà a la plaça de la Joventut amb l’entrega de cartes per part dels nens i nenes de Canovelles.

Podeu consultar la programació al web de l’Ajuntament de Canovelles o als documents adjunts.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 13:34