Ja us podeu inscriure a les activitats nadalenques de Can Palots

Divendres, 3 de desembre de 2021 a les 16:15

L’equipament de Can Palots, el centre neuràlgic de la cultura i les arts de Canovelles, celebra el Nadal amb un programa d’activitats gratuïtes del 15 al 22 de desembre.

Així, el dimecres 15 les Grafiteres del Ganxet impartiran un taller de flocs de neu de ganxet de 16.30 a 19 h. El dijous dia 16, de 18 a 20 h, l’antic Centre Cultural acollirà un taller de rakú, una tècnica japonesa de ceràmica utilitària. L’endemà, el divendres 17 de desembre, torna l’activitat familiar més emblemàtica, el Caçatió, una gimcana per Canovelles per trobar el tió.

El dilluns 20 de desembre, la floristeria canovellina Flors Blumen ensenyarà a crear una corona de Nadal amb elements ornamentals. L’activitat es farà en dues sessions: de 17.45 a 19.15 h, i de 19.30 a 21 h. L’últim dia, el dimecres 22, l’Associació Cercle Artístic de Pintors (ACAP) dirigirà, de 17 a 19 h, un taller de dibuix i pintura de temàtica nadalenca.

Totes les activitats són gratuïtes, però les places són limitades i cal inscriure-s’hi prèviament.

Aquest Nadal, regala teatre!

Can Palots. Cultura i Arts ha preparat una proposta cultural amb regust canovellí. Es tracta d’un paquet de regal per anar a veure al Teatre Victòria de Barcelona el musical Billy Elliot el dia 1 de març. L’oferta inclou l’entrada de grup a platea preferent, el trasllat en autocar i l’oportunitat de gaudir, durant el viatge de tornada en autocar, d’un col·loqui amb Adrià Aguilera, director musical de l’espectacle i molt vinculat a Canovelles perquè ha estat professor dels cursos de piano del Centre Cultural. El preu del xec nadalenc és de 52 euros, i es podrà reservar fins al 22 de desembre. En cas que quedin localitats disponibles, podràs reservar-ne, també, del 10 al 28 de gener.

Darrera actualització: 03.12.2021 | 16:10