Ja heu fet la carta als Reis Mags? Aconseguiu la carta dels desitjos de Canovelles online o en paper!

Dimecres, 22 de desembre de 2021 a les 13:15

Als documents adjunts, us podeu descarregar la carta de Canovelles en blanc per escriure les vostres peticions a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. També la podeu aconseguir, en paper, si visiteu el Carter Reial, que ja ha arribat al nostre municipi.

Les cartes amb els desitjos dels infants són un element imprescindible perquè els Reis puguin fer bé la seva feina i no s’oblidin de cap regal. Com que n’hi ha milers, Ses Majestats compten amb l’ajuda del Carter Reial, una persona del municipi, de la seva confiança, que s'encarrega de gestionar l’entrega i la recollida de les missives dels infants.

El Carter Reial us entregarà la carta dels desitjos de Canovelles. Un cop escrita, podeu lliurar-li perquè la segelli amb el certificat oficial d’Orient. A més, us farà entrega d’una mica de pols màgica, una substància invisible que fa brillar els nens i nenes durant la Nit de Reis perquè Ses Majestats sàpiguen com de bé s’han portat durant l’any.

Enguany, a més, també podeu descarregar-vos la carta i imprimir-la a casa. Un cop escrits els vostres desitjos, la podreu lliurar al Carter Reial o als Reis d’Orient el mateix dia 5, durant la recepció reial.

On trobareu el Carter Reial?

Per recollir la carta en paper o fer-li arribar emplenada, cal que recordeu l’agenda del Carter Reial.

El dimecres 23 farà parada a la Biblioteca Frederica Montseny, de 17 a 19 h. També estarà al Parc de Nadal, els dies 29 i 30 de desembre, d’11 a 13 h i de 16 a 18 h. El mateix dia de la Cavalcada, el 5 de gener, tindreu una última oportunitat per recollir la carta al Campament Reial que s’instal·larà a la plaça de la Joventut, d’11 a 13 h.

Darrera actualització: 22.12.2021 | 12:58