El Campanar acull la primera Festa Jove

Divendres, 10 de desembre de 2021 a les 11:00

El dissabte, 11 de desembre, tindrà lloc la Festa Jove a El Campanar, un esdeveniment impulsat pel Sindicat d'Estudiants de l’Institut Bellulla amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Colla Gegantera de Canovelles.

La Festa era una de les iniciatives que van sorgir del contacte, el curs passat, entre l’àrea de Festes del Consistori amb l’Institut Bellulla per conèixer les demandes del jovent en relació amb l’oferta d’activitats canovellines. Durant aquesta trobada, una de les qüestions que van quedar paleses va ser la manca d’activitats enfocades exclusivament al públic adolescent. Ajuntament i Sindicat van acordar organitzar una festa jove durant la Festa Major, però la situació sanitària, llavors, no ho va fer possible. Ara, amb la vacunació avançada, el Sindicat d’Estudiants celebra l’esdeveniment seguint estrictament totes les mesures de seguretat: control de passaport Covid, restricció de venda d’alcohol a menors i una festa lliure d’agressions sexistes. La Colla Gegantera, per la seva banda, hi col·laborarà encarregant-se de tota la logística, des del servei de barra fins al control d’accés.

El Sindicat d’Estudiants del Bellulla es va constituir el curs passat arran de la necessitat de canalitzar les demandes dels estudiants. A banda d’aquesta Festa, l’entitat ha organitzat accions amb motiu del Dia de la Dona, així com una recollida de fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu i el seu programa solidari contra el càncer infantil.

Amb iniciatives com aquesta s’intenta donar resposta a les demandes del jovent i evitar que hagin de marxar fora del municipi per gaudir d’oci nocturn.

 

 

Darrera actualització: 09.12.2021 | 14:53