Digues adeu a l’avorriment amb el Parc de Nadal!

Dimarts, 28 de desembre de 2021 a les 09:00

Els dies 29 i 30 de desembre, la pista polivalent tornarà a acollir el Parc de Nadal, un espai d’activitats lúdiques per amenitzar les vacances escolars organitzat pel Servei d’Infància i Joventut. Cada matí d’11 a 13 h, i cada tarda de 15 a 18 h, hi trobareu jocs, tallers i espectacles per no avorrir-vos ni un minut.

Podreu gaudir dels inflables “Girasalta” (salt d’obstacles giratori), bumper (futbolí gegant), brau mecànic i gladiadors (que simulen la lluita dels romans), llits elàstics, un espai per fer castells de sorra, tallers de maquillatge i de circ, i jocs gegants tradicionals. A banda de totes aquestes activitats, el dijous 30 de desembre, a les 18.30 h, podreu veure Els secrets de Mr. Stromboli, de la companyia El que ma queda de Teatre, un espectacle d’humor que narra les aventures del firaire Mr. Stromboli mentre recorre pobles i fires presentant els seus invents i el seu equip de fenòmens: des de la Dona Barbuda a un mico de Borneo a qui ha ensenyat a fer trucs de màgia.

A més, el Parc de Nadal també inclourà l’espai “Mames i Papes”, una zona perquè els adults puguin relaxar-se tot prenent un cafè, llegint una revista o fent algun taller mentre els menuts juguen.

Durant els dos dies, la pista poliesportiva també rebrà la visita del Carter Reial i acollirà el punt de recollida de joguines de la campanya “Cap infant sense joguina”.

Darrera actualització: 23.12.2021 | 17:35