Continuen les millores d’asfaltat i accessibilitat al nucli urbà de Canovelles

Dijous, 23 de desembre de 2021 a les 13:15

Aquesta setmana s’han realitzat els treballs per arranjar l’asfalt i l’accessibilitat de diversos carrers, cruïlles i passos de vianants del nucli urbà de Canovelles. Les actuacions corresponen a la tercera fase dels treballs d’arranjament del nucli urbà de Canovelles.

Els treballs han servit per instal·lar ressalts reductors de la velocitat al carrer de Santa Madrona i fer passos elevats al carrer del Sol, a l’alçada del Passatge Sol que connecta amb la plaça d’Europa, i al carrer de Mercè Rodoreda, a l’alçada del camp de futbol.

També s’ha millorat el pas de vianants del carrer de Verge de Fàtima amb el carrer del Prat i s’han elevat les cruïlles del carrer del Molí de la Sal amb el carrer del Pi i del carrer del Congost amb el carrer de la Riera. Les actuacions d’asfaltat han afectat als carrers de la Unió, del Figaró i dels Cingles de Bertí.

El Pla de millores d’asfaltat voreres i accessibilitat

Aquestes actuacions s’emmarquen dins el pla de millora d’asfaltats, voreres i accessibilitat que pretén donar solució a les problemàtiques actualment existents a diversos carrers del centre urbà del municipi, del barri de Can Duran i del polígon industrial de Can Castells. El pla de millora compta amb un pressupost de més de 850.000 euros i l’executa l’empresa Firtec SA.

Darrera actualització: 23.12.2021 | 12:50