Canovelles activa un punt de suport per ajudar a descarregar el certificat Covid als majors de 65 anys

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 15:45

L’Ajuntament de Canovelles posa en marxar, del 15 de desembre al 15 de març, un punt de suport digital per ajudar a descarregar-se el certificat Covid de la UE a les persones majors de 65 anys de Canovelles.

Des d’aquest punt, les persones grans rebran suport per donar-se d’alta a l’aplicació La meva salut i, així mateix, se les ajudarà a descarregar-se al telèfon mòbil el certificat de la vacunació de la Covid-19. Aquest certificat és obligatori per a entrar a restaurants, bars, gimnasos, residències així com per accedir a les activitats de ball i altres d’activitats adreçades a la gent gran.

El punt de suport digital estarà ubicat a les dependències dels Serveis Socials municipals, al carrer del Pi, 19 – 2a planta. L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres en horari de matí. Per poder accedir, caldrà demanar cita prèvia a través del correu electrònic ssocials@canovelles.cat o trucant al 93 840 27 95.

Per a poder donar-se d’alta a La meva salut i descarregar el certificat caldrà portar telèfon mòbil i targeta sanitària individual (TSI).

Aquest servei de suport a la gent gran del municipi complementa l’oferta d’activitats encaminada a estimular l’envelliment actiu i la millora de la qualitat de vida de les persones grans de Canovelles. Destaquen els tallers d’informàtica, ús de xarxes socials i mòbil que s’imparteixen al Centre Cultural en el marc dels Tallers de Gent Activa i els Matins de la Gent gran.

Darrera actualització: 15.12.2021 | 15:42