Canovelles es bolca amb la 2a Cursa-Marxa Polseres Candela

Dimecres, 10 de juny de 2015 a les 00:00
Lactivitat aconsegueix recaptar 5700 , més del doble que lany passat, gràcies a les inscripcions, les donacions i la venda de polseres i samarretes solidàries

Una vegada més, Canovelles va tornar a demostrar la seva solidaritat amb els infants que pateixen càncer a la 2a edició de la Cursa-Marxa Polseres Candela, organitzada per David Sánchez, com a representant del grup de pares i mares Polseres Candela i pare de l'Aleix que, tot i haver patit la malaltia, ara es troba en perfecte estat i va poder acudir a l'acte amb alguns dels que van ser els seus companys durant l'estada a l'Hospital Sant Joan de Déu, els anomenats "Xipirons", entre els quals es trobava també la Candela, la nena que va començar a fer les polseres durant la seva estada a l'Hospital. 

820 assistents 186 més que en la primera edició,van omplir la pista de Can Duran per posar el seu gra de sorra a favor de la investigació del càncer infantil i passar un matí esportiu en un ambient familiar i molt agradable. Els participants van poder triar entre una cursa de 8 km o una marxa de 4km que van compartir al llarg del matí per la Canovelles més rural.

En total es va recaptar 5700 més del doble que lany passat, gràcies a les inscripcions de la Cursa-Marxa, les donacions de diferents empreses, la venta de polseres Candela i la venda de samarretes solidàries. Els diners aniran a parar íntegrament a la investigació del càncer infantil a benefici de l'Obra Social de Sant Joan de Déu.

A banda de totes les persones que van col·laborar a títol personal, l'acte va comptar, com l'any passat, amb la col·laboració de l'Ajuntament, el SAE, el Club d'Atletisme, l'AV de Joan Miró i diverses empreses: Peluquería Belén, Cusidó Disseny, Gasos Felmar, Leidan Market Solidario, Ciutat Hotels, Espai Tortuga, Fersix, Arderiu, L'Aire Esports, Forn de pa i pastisseria Diaz, Font Vella, Obra Social "la Caixa" i més d'una vintena de comerços i empreses que, juntament amb Mollet Centre d'Estudis, van ser els encarregats de la venda de polseres Candeles.

La trobada va ser molt emotiva i va comptar amb la presència d'Ana Alonso, de l'equip d'investigadors del laboratori de l'Hospital Sant Joan de Déu, i l'actuació en directe de Mireia Zamora, que va dedicar la cançó "Petits Valents" a tots els nens i nenes que, dia a dia, lluiten per fer front a aquesta malaltia. La trobada solidària va acabar amb un esmorzar popular i un sorteig de regals per a tots els participants.

Com sorgeixen les polseres Candela?

La història comença amb la Candela, una nena ingressada a Sant Joan de Déu per leucèmia. Per omplir les llargues hores, una voluntària va ensenyar-li a fer polseres: les candeles. Des d'aleshores, aquestes polseres no han parat de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.

Més informació: www.facebook.com/pulserascandela

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:49