Canovelles es vesteix de festa per promocionar el comerç

Dimarts, 2 de juny de 2015 a les 00:00
Què fas divendres a la tarda? Vols venir a passejar, mirar, gaudir de les propostes culturals, prendre una tapa i comprar als comerços de Canovelles?

 Vine, compra i passeja per Canovelles. Els divendres ens tornarem bojos!!

Divendres Bojos

Els divendres 29 de maig, 12 i 19 de juny els comerços del carrer Diagonal, el carrer Indústria, el carrer Molí de la Sal i el carrer  Riera ofereixen un munt d'activitats per proposar-te una tarda agradable i plena d'emocions.

A més, el carrer Riera, des del carrer Molí fins a la Font del Mil·lenari, estarà lliure de cotxes en horari de  17h a  21h.

Desfilada de moda, espectacles de carrer, promocions a les botigues  i tot un seguit daccions que animaran els carrers en aquesta franja horària I si ja et vols anar preparant per la Festa Major... aconsegueix les teves ulleres gratis - blaves o grogues, tu tries! - als comerços de Canovelles. Per aconseguir les ulleres s' haurà de passar per tres botigues i un cop es tingui emplenat un cartronet amb 3 segells per acció de compra, s'obsequiarà amb unes ulleres.

 
 
i el Divendres 5 de juny: passa un dia rodó a Canovelles: CANOVELLES DE 10 A 10

Des de les 10 fins les 10 de la nit, un dia comercial on comerç i restauració són els protagonistes i ho fan des dun ambient lúdic. Podrem trobar un munt de sorpreses a part de música, degustacions, actuacions, promocions.

Els comerços ofereixen descomptes, tallers, propostes musicals, desfilades de moda, ball i tot perquè els divendres siguin BOJOS.

i si tens gana.... promocions a restaurants del poble. vine a provar les millors tapes !

 

 

DIVENDRES 29 DE MAIG

 

18 a 19h Animació teatral al carrer Riera, aniran interactuan amb la gent del carrer i entraran a les botigues.

 

19,15 a 20h Desfilada de moda al carrer Riera una participació de 8 comerços del municipi del sector de moda i complements. Moda Locuras, Calçats Esther, Joieria Marchan, Marga Moda Infantil, Moda Fina, Nova Tela, Stil Íntim, Paper Idea. Desfilaran prop de 70 persones entre grans i petits.

 

Alguns dels comerços dels principals eixos comercials; Diagonal, Indústria, Molí i Riera faran promocions, tallers, descomptes... Tres bars restaurants; Frankfurt el Templo, Si K Si Tapas i Pensión Galicia faran menús especials acompanyats de música en directe algun dels divendres bojos o algun altre activitat.

 

DIVENDRES 12 DE JUNY

 

17 a 20h Dues persones en patins repartiran globus pel poble. Aquests globus formen part de la campanya Jo compro a Canovelles, i tant que si. Una campanya dimatge que vol transmetre el sentiment de pertinença  al client i al comerciant.

 

18 a 19h Entrega de premis Endavina-la a la Font del Mil·lenari

 

19 a 20h Band Jazz Street, dins el cicle De carrer, espectacles a la plaça faran el següent recorregut;  carrer Indústria des del Centre Cultural, Molí, Riera i acabaran a la Font del Mil·lenari.

 

Els comerços i els 3 restaurants faran promocions

 

DIVENDRES 19 DE JUNY

 

17 a 20h Dues persones en patins repartiran globus pel poble...

 

18:30 a 20h Taller de decoració urbana a la Font del Mil·lenari. Es farà un taller per realitzar uns elements decoratius en plàstic que sutilitzaran posteriorment per la VIII Mostra de comerç local.

 

19 a 20h Miss Umbrella, Circ Confetti, dins el cicle De carrer, espectacles a la plaça faran el següent recorregut: carrer Indústria des del Centre Cultural, Prat i final a la Font del Mil·lenari.

 

Els comerços i els tres restaurants faran promocions durant tots els divendres.

 

 

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:49