Reconeixement a les empreses participants al projecte EMPRESA EDUCA

Dimarts, 26 de juny de 2012 a les 00:00
L'alcalde, José Orive, i el regidor d'educació, Francesc Sánchez, han lliurat avui, 26 de juny, els diplomes de reconeixement per la collaboració en el projecte Empresa Educa a les empreses que han participat aquest curs 2011-2012.

La sala de Plens M. Lluïsa Prat de l'Ajuntament ha acollit lacte de reconeixement a les empreses que, enguany, han col·laborat en el projecte impulsat per l'Ajuntament, en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat i l'Institut Bellulla. La iniciativa, adreçada enguany a 12 nois i noies dESO i inclosa en el Pla Municipal de Transició Escola Treball, ha atès els diferents ritmes d'aprenentatge dels alumnes participants i els ha apropat al món laboral, fent possible l'augment de la seva autoestima i posant de relleu la importància del treball en xarxa en l'educació.

Els alumnes, la majoria dells amb ganes dincorporar-se al món laboral i que segueixen una adaptació curricular específica a linstitut, han passat amb èxit una estada trimestral dunes dues hores diàries a les empreses Fersix, Restaurant-Braseria Parapapiu, Perruqueria Montse Guiu, Escola Estudi Margaret i Escola Bressol Marta Mata. Ha estat una experiència molt positiva i enriquidora, han expressat els empresaris, assegurant que els alumnes shan adaptat molt bé al funcionament de lempresa i han aconseguit arribar a la meta satisfactòriament. I és que els alumnes han après, duna banda, coneixements bàsics dels diferents oficis, i de laltra, les competències bàsiques per a treballar a qualsevol feina: mostrar sentit de la responsabilitat, adquirir els hàbits de puntualitat i respecte, mostrar interès per la feina, etc.

Felicito a totes les empreses que han participat al projecte, perquè sense vosaltres això no seria possible, i als alumnes, que shan esforçat i sha acostat al món laboral sense deixar els seus estudis, ha expressat lalcalde, que ha animat als alumnes a continuar la seva formació: la crisi passarà però res tornarà a ser com abans. Heu desforçar-vos i ser els millors en allò que més us agrada.  El regidor dEducació, Francesc Sánchez, ha remarcat la importància daquest projecte: Empresa Educa és una important plataforma perquè els alumnes tinguin una aproximació al món laboral i sobrin nous camins i horitzons. Us heu de sentir afortunats perquè no tots els nois i noies tenen aquesta oportunitat.

 

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:23

Imatges