La nina del cap pelat omple el teatre!

Dilluns, 16 d'abril de 2012 a les 00:00
La companyia Engruna Teatre va fer passar el passat diumenge, 15 dabril, una tarda molt entretinguda a les 181 persones que van omplir el teatre per gaudir de lespectacle familiar La nina del cap pelat!

Lespectacle familiar de titelles explicava la història duna nina sense cabells que, un dia, decideix anar a la recerca duns cabells pel seu cap pelat. Durant el viatge, la nina coneix un munt de personatges, com ara, el Gegant del Pi, la Lluna la Pruna, el Sol Solet o El Patufet. Un recorregut pels contes infantils més coneguts pels infants, ple de música i valors com la tolerància i lacceptació de les diferències entre els individus.

Una cinquantena de nens participen al taller de titelles

Abans de lespectacle, i com és habitual en les funcions familiars, va tenir lloc a la Sala Arimany el taller infantil de nines adreçat als infants que després van gaudir de lespectacle teatral. Cinquanta nens i nenes van passar una tarda dallò més divertida construint, amb lajuda dels seus familiars, la seva pròpia nina del cap pelat articulada. Una tarda fantàstica plena de creativitat i diversió!

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:23

Imatges