Els alumnes de 1r de batxillerat representen Fuenteovejuna

Dimarts, 21 de juny de 2011 a les 00:00
22 alumnes amateurs de primer de batxillerat de linstitut Bellulla van decidir pujar a lescenari del Teatre Auditori Can Palots per representar la coneguda obra Fuenteovejuna, el passat 17 de juny.

Valle Portero, professora de llengua de linstitut, va dirigir aquest clàssic de la literatura, ple didees positives i sentiments, sovint, oblidats. Abans que comencés lactuació dels joves, la professora va dirigir unes paraules al públic per donar-los les gràcies per la seva col·laboració en lobra: Gràcies a tots els pares que heu col·laborat ja sigui cosint, escoltant als vostres fills recitar o donant-los permís per venir als assajos en hores no habituals. Lobra va resultar ser un èxit i els alumnes van demostrar que, tal i com narra la història de Lope de Vega, si tots anem a una davant les injustícies o adversitats, tot anirà millor.

Els familiars, companys de curs i professors del centre que van viatjar en el temps fins al segle XVII de la mà daquests joves, van aplaudir amb força el treball i lempenta daquest grup de joves, que portaven assajant aquest clàssic des del passat mes de març.

Un cop va finalitzar lobra, Paula Resina, lactriu que representava a Laurencia, va llegir un text davant del públic entusiasmat, on els joves donaven les gràcies a la seva professora, que va confiar en ells i els va animar en tot moment, així com a tots els assistents que van voler compartir amb ells aquella tarda de divendres.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:16