Solidaritat

Línies bàsiques d'actuació

 • Sensibilitzar la població amb la promoció de la cultura de la solidaritat, alhora que fomentem valors com la pau, la convivència i el respecte vers la diversitat.
 • Promocionar i difondre projectes de cooperació que millorin la qualitat de vida dels pobles menys afavorits.

 

Memòria Oberta

Aquest web és un instrument per difondre activitats i compartir i intercanviar documents, materials i altres produccions realitzades pels diferents llocs de memòria i consciència d'Àmerica Llatina, que són més de 20 en 11 països. Aquests llocs treballen per promoure la memòria de les violacions als drets humans al continenet americà durant els períodes de terrorisme d'Estat i de conflicte armat intern, esdevenint instruments per a la construcció i l'enfortiment d'una cultura veritablement democràtica i per evitar qualsevol forma d'autoritarisme en les generacions futures.

http://www.memoriaabierta.org.ar/redlatinoamericana/index.php

 

Col·labora!

L’Ajuntament de Canovelles i concretament el Servei de Solidaritat i Cooperació anima a tota la ciutadania i entitats a participar d’aquesta bona causa fent donacions als següents comptes del Fons Català de Cooperació: per transferència bancària al compte del FONS CATALÀ DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT obert a Catalunya Caixa, codi IBAN: ES87 2013 0500  1402 1395 4220, a CaixaBank, codi IBAN: ES79 2100 3200 9625 0002 9627 i a Triodos Bank, codi IBAN: ES47 1491 0001 2620 0525 7510”.

Notícies

 • 25 de maig de 2020 La VII edició de la marxa solidària Polseres Candela serà online polseres candela marxa

  Enguany, i a causa de la crisi sanitària per la Covid19, la cursa es farà des de casa. Es pot realitzar de manera individual o en família, corrent, en bicicleta o caminant, qualsevol modalitat és vàlida. Per participar només cal fer un donatiu a www.marxapolserescandela.org i, d’aquesta manera, rebreu el dorsal.

 • 13 de maig de 2020 Els cosidors de bates i granotes de plàstic han confeccionat més de 2.000 unitats Cosidors de bates

  La setmana passada es va donar per finalitzada la confecció de bates i granotes de plàstic. La iniciativa, que va començar poc després de la declaració de l’estat d’alarma, ha aplegat gairebé una trentena de persones, la majoria propietaris i treballadors dels basars de Canovelles. Tots ells han cosit sense descans per facilitar un total 2.010 bates o granotes a més d’una desena de centres sanitaris, com el CAP de Canovelles, o col·lectius que prestaven serveis essencials, com els serveis Socials del municipi.

 • 8 de maig de 2020 El Servei de Mediació de Canovelles impulsa una campanya d’ajuda mútua i bon veïnatge Bona convivència

  La iniciativa recorda alguns consells per a la bona convivència especialment rellevants durant el confinament, com respectar el descans o mantenir nets els espais comuns, i ofereix eines per dinamitzar les comunitats de veïns i que aquestes puguin organitzar-se per ajudar-se mútuament. Els documents s’estan repartint a les diferents comunitats de veïns i també es poden descarregar al web municipal.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 10:10