Solidaritat

Línies bàsiques d'actuació

 • Sensibilitzar la població amb la promoció de la cultura de la solidaritat, alhora que fomentem valors com la pau, la convivència i el respecte vers la diversitat.
 • Promocionar i difondre projectes de cooperació que millorin la qualitat de vida dels pobles menys afavorits.

 

Memòria Oberta

Aquest web és un instrument per difondre activitats i compartir i intercanviar documents, materials i altres produccions realitzades pels diferents llocs de memòria i consciència d'Àmerica Llatina, que són més de 20 en 11 països. Aquests llocs treballen per promoure la memòria de les violacions als drets humans al continenet americà durant els períodes de terrorisme d'Estat i de conflicte armat intern, esdevenint instruments per a la construcció i l'enfortiment d'una cultura veritablement democràtica i per evitar qualsevol forma d'autoritarisme en les generacions futures.

http://www.memoriaabierta.org.ar/redlatinoamericana/index.php

 

Col·labora!

L’Ajuntament de Canovelles i concretament el Servei de Solidaritat i Cooperació anima a tota la ciutadania i entitats a participar d’aquesta bona causa fent donacions als següents comptes del Fons Català de Cooperació: per transferència bancària al compte del FONS CATALÀ DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT obert a Catalunya Caixa, codi IBAN: ES87 2013 0500  1402 1395 4220, a CaixaBank, codi IBAN: ES79 2100 3200 9625 0002 9627 i a Triodos Bank, codi IBAN: ES47 1491 0001 2620 0525 7510”.

Notícies

 • 27 de març de 2020 La Policia Local de Canovelles s’ofereix per felicitar, des del cotxe-patrulla, els nens i nenes que fan anys cumple

  La Policia Local de Canovelles se suma a la iniciativa que ja han emprès policies locals d’altres municipis per tal de felicitar aquells infants que fan anys durant aquests dies de confinament. Així, a petició de les famílies, els agents s’ofereixen a passar per sorpresa pel carrer de l’infant en qüestió i felicitar-lo des del cotxe-patrulla.

 • 25 de març de 2020 Es comencen a repartir les targetes moneder corresponents a les beques menjador menjador

  Canovelles ja ha començat a distribuir a domicili les targetes moneder als 660 infants beneficiaris de les beques menjador. Les targetes, que facilita la Generalitat de Catalunya i que conten un import de 4 euros per dia i nen, es poden fer servir en establiments d’alimentació.

 • 24 de març de 2020 L’escola Joan Miró imprimeix pantalles protectores 3D per l’Hospital de Granollers Pantalles 3D

  A més, diverses entitats de Canovelles estan recollint fons per adquirir equips de protecció individual (EPI’s).

  L’escola Joan Miró, que disposa d’impressores 3D, ha volgut sumar-se a les iniciatives solidàries per tal de combatre el coronavirus i està fabricant pantalles 3D fetes amb làmines transparents d’enquadernar i unes estructures impreses que s’ajusten al cap gràcies a la incorporació d’una goma. A mida que es van produint, les pantalles es lliuren a l’Hospital de Granollers en lots d’aproximadament 20 unitats.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 10:10