Solidaritat

Línies bàsiques d'actuació

 • Sensibilitzar la població amb la promoció de la cultura de la solidaritat, alhora que fomentem valors com la pau, la convivència i el respecte vers la diversitat.
 • Promocionar i difondre projectes de cooperació que millorin la qualitat de vida dels pobles menys afavorits.

 

Memòria Oberta

Aquest web és un instrument per difondre activitats i compartir i intercanviar documents, materials i altres produccions realitzades pels diferents llocs de memòria i consciència d'Àmerica Llatina, que són més de 20 en 11 països. Aquests llocs treballen per promoure la memòria de les violacions als drets humans al continenet americà durant els períodes de terrorisme d'Estat i de conflicte armat intern, esdevenint instruments per a la construcció i l'enfortiment d'una cultura veritablement democràtica i per evitar qualsevol forma d'autoritarisme en les generacions futures.

http://www.memoriaabierta.org.ar/redlatinoamericana/index.php

 

Col·labora!

L’Ajuntament de Canovelles i concretament el Servei de Solidaritat i Cooperació anima a tota la ciutadania i entitats a participar d’aquesta bona causa fent donacions als següents comptes del Fons Català de Cooperació: per transferència bancària al compte del FONS CATALÀ DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT obert a Catalunya Caixa, codi IBAN: ES87 2013 0500  1402 1395 4220, a CaixaBank, codi IBAN: ES79 2100 3200 9625 0002 9627 i a Triodos Bank, codi IBAN: ES47 1491 0001 2620 0525 7510”.

Notícies

 • 4 de febrer de 2020 Canovelles torna a sumar-se a la campanya ‘Taca’t pel càncer infantil’ Xocolatada solidària

  Amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, el 15 de febrer, l’Ajuntament de Canovelles torna a sumar-se a la campanya Taca’t pel càncer infantil a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu. Del 10 al 23 de febrer, els serveis de Solidaritat i Cooperació i Acció Comunitària promouran la iniciativa solidària a través dels equipaments municipals i, per primera vegada, també de les farmàcies del municipi.

 • 7 de gener de 2020 Canovelles s'ha bolcat amb la campanya Cap infant sense joguina Donació de la botiga Joguinola

  Durant els tres dies en què s’ha realitzat el parc infantil de Nadal, el calaix destinat a la recollida de joguines s’ha omplert fins a cinc vegades. A més, la botiga Agua de Mayo ha incorporat a la recollida les joguines lliurades al seu establiment, i la botiga Joguinola ha donat un lot de productes valorat en més de 200 euros.

 • 10 de desembre de 2019 Ja podeu veure totes les imatges de l’encesa dels llums de Nadal Encesa dels llums de Nadal

  A Canovelles, el Nadal ha començat oficialment el 5 de desembre, data en què s’han encès els llums de les principals places i eixos comercials del municipi. L’encesa, en la que han participat prop d’una desena d’entitats, ha estat la més participativa dels últims anys. Ja podeu veure totes les imatges al compte de Flickr de l’Ajuntament de Canovelles.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 10:10