Es comencen a repartir les targetes moneder corresponents a les beques menjador

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 18:00

Canovelles ja ha començat a distribuir a domicili les targetes moneder als 660 infants beneficiaris de les beques menjador. Les targetes, que facilita la Generalitat de Catalunya i que conten un import de 4 euros per dia i nen, es poden fer servir en establiments d’alimentació.

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Canovelles ha rebut les targetes moneder destinades a aquelles famílies amb infants beneficiaris de beques menjador.  Es tracta d’unes targetes que proporciona la Generalitat, i que es gestionen a través del Consell Comarcal i dels ajuntaments, amb l’objectiu de garantir l’alimentació durant el confinament a aquells infants que tenen una beca menjador.

A Canovelles, s’estan repartint a domicili un total de 660 targetes, una tasca que realitzen el personal de Serveis Socials i de l'àrea d'atenció a les persones després de trucar les famílies, comprovar la direcció del domicili on viuen i informar-les del procediment.

Cada targeta té una càrrega de 4€/dia i, de moment, estan carregades per a dues setmanes. Tot i que la Generalitat de Catalunya les recarregarà de manera automàtica mentre s’allargui el període de tancament dels centres educatius.

Cal destacar que les targetes només es poden fer servir per a realitzar compres en establiments d’alimentació i que serveixen per garantir un àpat diari a aquells nens i nenes que es troben en una situació de vulnerabilitat agreujada mentre duri el confinament i no puguin anar a l’escola.

 

 

Darrera actualització: 25.03.2020 | 20:11

Imatges

targetes