Els Pastorets enceten la temporada amb algunes novetats!

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 09:45

La primera trobada, oberta a tothom qui vulgui participa-hi, serà el proper dissabte 17 de setembre a les 17 hores, a la sala polivalent de Can Palots.

La convocatòria del dissabte vinent pretén ser un punt de trobada per a que totes aquelles persones interessades a participar-hi puguin dir la seva i assabentar-se d’algunes de les novetats que ha preparat l’entitat. Per a aquest Nadal 2022-2023, es plantegen alguns canvis al guió així com la incorporació d’escenes noves.

No hi ha límit d’edat per participar i tampoc cal experiència prèvia. Les persones que vulguin assistir a la primera reunió es poden posar en contacte amb l’entitat enviant un missatge directe a través del seu Instagram @pastoretscanovelles.

D’altra banda, i a causa de les obres de millora d’El Campanar, canvien d’ubicació. Tant les trobades com els assajos d’aquesta temporada es realitzaran a Can Palots, concretament a la sala Polivalent.

A més, cal celebrar que enguany realitzaran la seva activitat sense restriccions i seguint la normativa d’abans de la pandèmia. Els assajos es podran fer de manera presencial i amb tota normalitat.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 09:43