Organismes de participació
 • Trobada de la Taula de Líders Religiosos 2019 Taula de Líders Religiosos

  La taula va ser constituïda el 2009  amb l’objectiu de caminar cap a una cultura de pau basada en la no violència, la tolerància, el diàleg, l’enteniment mutu i la justícia. De fet, pretén ser una línia de diàleg entre les diferents confessions presents al municipi i l’Ajuntament de Canovelles.

Notícies
 • Encesa de llums de Nadal 2021 Divendres 3 de desembre, Canovelles encén els llums de Nadal 30.11.2021

  A Canovelles, el divendres 3 de desembre a partir de les 18 hores, es realitzarà l’encesa dels llums de Nadal. D’aquesta manera es donarà el tret de sortida oficial a l’època més màgica de l’any. L’objectiu de l’enllumenat nadalenc és donar caliu i dinamitzar el comerç i la vida social del municipi.

 • Gran Recapte El 19 de novembre comença el Gran Recapte d’Aliments amb la participació del petit comerç 18.11.2021

  La 13ª edició del Gran Recapte d’Aliments se celebrarà del 19 al 27 de novembre als establiments. I de l’11 de novembre a l’11 de desembre per al Gran Recapte online. A més, enguany els comerços associats a Comerç Actiu Canovelles participaran de la iniciativa amb guardioles on es podran fer donatius. 

 • 25N Canovelles 2021 Canovelles diu STOP a les violències envers les dones 12.11.2021

  El servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Canovelles ha preparat una programació específica per commemorar el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, i conscienciar sobre aquesta xacra social. Les activitats començaran el diumenge 21 de novembre i s’allargaran durant tota la setmana, fins al 27 de novembre.

 • Presentació del grup motor del Consell d'Infants El Consell d’Infants de Canovelles comença a treballar 10.11.2021

  Aquest dimarts s’han presentat els representants de cinquè de les escoles de primària del municipi que conformen el grup motor impulsor del Consell d’Infants de Canovelles. Els nens i nenes que en formen part de l’òrgan es reuniran de manera periòdica i tractaran temes d’actualitat o d’interès del municipi.

 • Taula de Líders Religiosos, 2 de novembre 2021 Els líders religiosos de Canovelles reflexionen sobre la situació després de la pandèmia 03.11.2021

  La trobada de la Taula de Líders Religiosos, que l’any passat no es va poder dur a terme a causa de la covid-19,  s’ha celebrat aquest dimarts i ha aplegat a un total de 14 persones de 6 comunitats religioses diferents. La reunió ha servit per avaluar la situació de la població després de la pandèmia i per establir algunes col·laboracions de cara al 2022.

Més notícies
Destacats
Activitats
Veure tota l'agenda