Programació actual
Organismes de participació
 • Trobada de la Taula de Líders Religiosos 2019 Taula de Líders Religiosos

  La taula va ser constituïda el 2009  amb l’objectiu de caminar cap a una cultura de pau basada en la no violència, la tolerància, el diàleg, l’enteniment mutu i la justícia. De fet, pretén ser una línia de diàleg entre les diferents confessions presents al municipi i l’Ajuntament de Canovelles.

Premis i reconeixements
Notícies
 • Dia Internacional de la Pau 2021 Canovelles amb el Dia Internacional de la Pau 21.09.2021

  Coincidint amb el 21 de setembre, el Dia Internacional de la Pau, Canovelles torna a fer pública la seva voluntat de treballar i fomentar els valors que promouen la convivència, la pau, el respecte i el diàleg. Així, la regidoria de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Canovelles s’adhereix al text elaborat per les Nacions Unides, que enguany promou un món més equitatiu i sostenible.

 • semca Canvia l’horari d’atenció del SEMCA, el Servei de Mediació de Canovelles 14.09.2021

  A partir d’aquest mes de setembre, l’horari d’atenció del SEMCA és els dilluns i divendres de 9 a 17 hores, i els dimarts i dimecres de 14 a 18 hores. 

 • Presentació de la Festa Major 2021 La Festa Major de Canovelles 2021 torna al carrer! 01.07.2021

  La Festa Major de Canovelles, que se celebrarà del 22 al 26 de juliol, està marcada pel retorn de les activitats al carrer. Tots els actes se celebraran complint les directrius sanitàries i amb control d’aforament per evitar aglomeracions, però ja no caldrà, com l’any passat, viure-la des de casa a través d’Internet.

 • semca El Servei de Mediació de Canovelles torna a atendre de manera presencial 16.06.2021

  L’horari d’atenció del Servei de Mediació de Canovelles (SEMCA) és els dilluns, dimarts i dimecres, de 9 a 17 hores a la segona planta de la Biblioteca Frederica Montseny. Cal tenir en compte que per ser atès al servei cal demanar cita prèvia.

 • reciclos Nou projecte col·lectiu a RECICLOS en benefici de Betesda 07.06.2021

  Després d’assolir el nombre necessari de punt per instal·lar aparcaments de bicicletes als centres educatius de Canovelles, arriba un projecte solidari en favor del banc d’aliments de Betesda. Els ciutadans poden aportar RECICLOS a aquesta iniciativa fins al 31 de juliol.

Més notícies
Cens Cultural
Destacats
Programacions anteriors
Activitats
Esdeveniments