Ja s’han instal·lat els nous tobogans al bosc de Ca la Tona

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 10:30

L’Ajuntament de Canovelles ha instal·lat dos tobogans d’acer inoxidable al bosc urbà de Ca la Tona. Aquesta actuació, que pretén ampliar l’oferta de jocs infantils a la zona a un espai verd molt utilitzat pels veïns de Canovelles, és una de les ja planificades abans del confinament i que ara, tenint en compte les mesures de desescalada, s’ha pogut reprendre.

Així, ara el parc de Ca la Tona compta amb dos tobogans d’acer inoxidable, un de 50 centímetres d’amplada i un altre de 100. A més, ambdues estructures inclouen una plataforma en forma de torre i una rampa de fusta de robínia per poder escalar el desnivell que ofereix el mateix terreny. Amb tot, es tracta d’uns jocs aptes per a majors de 3 anys i que tenen l’objectiu d’ampliar l’oferta de jocs infantils ja existents en una de les zones verdes més utilitzades pels veïns de Canovelles.

Des del consistori s’espera que, un cop finalitzi el confinament, els nens i nenes puguin gaudir d’aquesta nova instal·lació. L’actuació, que s’ha realitzat en tan sols un dia, té un cost de gairebé 18.000 euros.

Darrera actualització: 06.05.2020 | 10:37

Imatges

tobogan 2 tobogan 3 tobogan3