Canovelles millorarà el sistema del clavegueram del municipi

Divendres, 8 de febrer de 2019 a les 08:25

La Diputació de Barcelona ha redactat el Pla Director de clavegueram de Canovelles

Durant les últimes grans pluges a Catalunya es van detectar algunes problemàtiques als carrers de Canovelles. Tot i no ser greus, l’equip de govern va decidir actuar en la millora del clavegueram. Per aquest motiu, es va demanar a la diputació de Barcelona un pla director per conèixer la situació del clavegueram de Canovelles i les intervencions més adients per la seva millora.

El Pla Director de clavegueram ha servit per elaborar un inventari de tots els pous de registre i de les canonades de la xarxa, amb una descripció de les seves característiques i el seu estat de conservació. A partir d’aquí s’ha estudiat el funcionament del clavegueram, tant per temps sec com per temps de pluja, i s’han fet unes propostes de millora.

Les actuacions previstes permetran la millora del funcionament hidràulic de la xarxa en episodis de pluja. A més, es construiran diversos col·lectors per tal de millorar la conducció de les aigües pluvials en el municipi. Finalment, s’ha previst el reforç i reconnexió d'elements d'intercepció a la galeria de pluvials per aconseguir la disminució de les aigües pluvials introduïdes als col·lectors.

 

Darrera actualització: 11.02.2019 | 11:07