Canovelles arranja els camins rurals de Can Cuana i Can Colomer

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 14:30

L’objectiu de l’actuació, que consisteix a eliminar els sots i anivellar el terreny, és facilitar i fer més segura la circulació per aquestes vies de terra.

Aquesta setmana s’estan realitzant diversos treballs per arranjar els camins rurals de Can Cuana i Can Colomer, dues vies de terra que transcorren per la zona rural del municipi connectantel barri rural de Can Cuana, el primer d’aquests, amb la trama urbana consolidada del municipi.

L’actuació consisteix a eliminar els sots i anivellar el terreny estenent una capa de material reciclat d’asfalt de 10 centímetres de gruix per tal d’emplenar els sots i reguerots existents. L’objectiu és que els veïns i veïnes de la zona puguin circular millor i amb més seguretat.   

L’Ajuntament de Canovelles ha planificat l’actuació a un total de quatre camins rurals del municipi. Així, l’arranjament d’aquests dos camins se suma a l’actuació realitzada entre els mesos de juny i juliol, gràcies a la qual es va arranjar el camí de Can Bernat Serra. I també està previst actuar al camí de Can Girbau a principis de l’any vinent.

Les obres del camí de Can Colomer i de Can Cuana, que executa l’empresa Requena, tenen un cost aproximat de 9.900 euros i estan subvencionades parcialment per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 10.11.2020 | 14:41