Aquest dimarts s’asfaltarà un tram del carrer del Roure

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 12:00

Aquest dimarts, dia 4 de febrer, es realitzaran les tasques d’asfaltat d’un tram del carrer del Roure, situat a la urbanització 5a Avinguda. És per aquest motiu que entre les 8 i les 19 hores no es podran fer servir els guals de vehicles situats en aquesta via. 

L’actuació consisteix en la reparació d’aquells trams d’asfaltat que es troben en mal estat. A més, i segons l’Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana i Via Pública, els guals de morter que envaeixen la calçada seran suprimits.

L’actuació al carrer del Roure s’inclou dins el pla integral de millora de l’asfaltat i l’accessibilitat de Canovelles. Aquest pla, dotat amb més de 500.000 euros pretén millorar l’asfaltat i fer més accessibles alguns carrers del municipi. Així, durant l’últim trimestre de l’any passat es van realitzar actuacions a la Barriada Nova; paral·lelament a l’asfaltat del carrer del Roure, s’està finalitzant la primera fase de l’actuació al polígon de Can Castells; i, més endavant, es realitzaran actuacions a d’altres punts del municipi.

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 03.02.2020 | 11:53

Imatges

prohibit aparcar carrer del Roure