Sol·licitud de certificat d'empadronament col·lectiu

Document emès per l'Ajuntament que certifica les dades actuals que consten al Padró Municipal d'Habitants, d'una persona o familia en una adreça concreta.

Quan es dóna resposta:

El certificat estarà disponible en 24/48 hores.

Qui pot sol·licitar-ho:

La persona interessada o un/a sol·licitant autoritzat/da.

Cal aportar:

 • Document d’identitat de la persona sol·licitant

  Original del document d'identitat (DNI, NIE o Passaport).
  Els ciutadans dels estats membres de la Unió Europea han de presentar Document d’Identitat del país d’origen acompanyat del document acreditatiu del número d'identitat d'estranger (N.I.E), que li ha estat assignat en el Registre Central d'Estrangers emès per l'administració competent (original i fotocòpia).

 • Autorització de representació (només si el/la sol·licitant no és la persona interessada)

  En cas que el/la sol·licitant no sigui la persona interessada, haurà de presentar l'autorització de representació de la persona interessada signada acompanyada de la fotocòpia del seu document d'identitat i original i fotocòpia del document d'identitat del sol·licitant.

 • Consentiment de cessió de dades personals

  La persona sol·licitant haurà de presentar el consentiment de cessió de dades personals acompanyat de fotocòpia del document d'identitat de tota persona major de 18 anys que estigui empadronada en el domicili.

 • Llibre de familia

  Original i fotocòpia del llibre de família, partida de naixement o document que acrediti el vincle parental o tutoria amb els/les menors de 18 anys que consten empadronats/des en el domicili.
  Segons les circumstàncies particulars dels/les menors, es podrà requerir documentació addicional.documentació addicional.

Canals de tramitació:

 • Presencial

  La persona sol·licitant s'ha de presentar a les oficines de l'OAC. Per ser atès, cal demanar cita prèvia trucant al 93 846 45 55 o de manera online a través de la pàgina web de l'Ajuntament.

Oficina d'atenció a la ciutadania (OAC)

Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08420 Canovelles - Barcelona (Espanya)
Telèfon: 93 846 45 55
Fax: 93 846 53 02
Adreça electrònica: oac@canovelles.cat
Lloc web: www.canovelles.cat/
Horari:  
Dilluns, dimecres i divendres, de 8.15 a 14 hores.
Dimarts i dijous, de 8.15 a 18 hores.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.06.2023 | 14:42