Serveis Informàtics

A més del servei de prèstec de llibres, la biblioteca Frederica Montseny disposa del següents serveis:

– Servei d’internet: Disposeu de 4 ordinadors d’Internet i + amb els quals podeu navegar, imprimir i utilitzar un paquet ofimàtic pels vostres treballs. 3 d’aquests ordinadors permeten la consulta de 30 minuts per dia i persona.  L’altre permet la consulta 1 hora i és reservable. Cal recordar que una mateixa persona podrà fer un màxim de dues connexions per dia fins a un total de 22 al mes. Si hi ha usuaris en espera, només es podrà fer una connexió.

NORMATIVA
- Per utilitzar Internet és imprescindible el carnet de la biblioteca.
- El carnet no pot estar bloquejat des de cap altra biblioteca.
- La connexió és gratuïta.

Les persones que no respectin aquestes normes, podran ser expulsades de la biblioteca i en cas d’un mal ús del servei, se’ls podrà bloquejar el carnet. Per a qualsevol dubte, dirigiu-vos al taulell d’informació.

– Servei d’ofimàtica: La biblioteca disposa de 9 ordinadors de programari lliure amb connexió a Internet. 5 a la sala d’adults i 4 a infantil. Disposeu d’una hora de consulta per fer els vostres treballs. També podeu imprimir o guardar la informació en un cd o en el vostre pen-drive.

– Servei de Wi-Fi: Tot l’equipament disposa de Wi-Fi, això possibilita el treball amb el vostre portàtil des de qualsevol espai de la biblioteca.

– Club dels deures: Servei d’ajuda als nens i nenes de la sala infantil a fer els seus deures escolars, a consultar enciclopèdies i fer cerques a internet.

– Tele-serveis: Recordeu que es poden fer reserves, pròrrogues i altres consultes bibliogràfiques mitjançant la biblioteca electrònica o per telèfon.

Quin cost té:

sense cost

Qui pot sol·licitar-ho:

Tothom

Biblioteca Frederica Montseny

C. Molí, 24-26 - 08420 Canovelles - Barcelona
Telèfon: 93 861 89 80
Adreça electrònica: biblioteca@canovelles.cat
Horari:  
Horari temporal d'atenció amb CITA PRÈVIA (per telèfon o correu electrònic)
De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16 a 19 h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 06.10.2017 | 09:03