Aprèn català a Internet

El Parla.cat és un espai web per a l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua catalana. És el resultat d’un projecte dut a terme per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de la Vicepresidència i l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.

La proposta formativa s’organitza, d’acord amb els programes de la Secretaria de Política Lingüística, en quatre nivells d’aprenentatge: bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Aquests quatre nivells es divideixen, cadascun d’ells, en tres cursos.

L’accés als materials objecte d’estudi i la relació entre docents i aprenents es vehicula exclusivament a través d’Internet, amb l’objectiu final que l’alumnat aprengui a usar la llengua, és a dir, a comunicar-se.

El curs es pot fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria.

Adreça:

Oficina de Català de Canovelles C. Ponent, 9 Tel. 93 861 89 82 A/e: canovelles@cpnl.cat http://www.cpnl.cat http://www.facebook.com/oficinadecataladecanovelles Horari d'atenció al públic: Dilluns i dimecres de 18,30 h a 20 h. Dimarts i dijous de 10 h a 13 h

Darrera actualització: 28.03.2017 | 11:00