Can Palots On Line

Clica el teu curt i el veuràs On Line

Hem fet una tria de les activitats de la xarxa i les posem al teu abast

Familiars

 

PEZ:  Dani i Martina viuen amb la seva mare en un modest pis de barri. Dani mai veu a la seva mare sopar, pero ell ja sap com fer que la seva mare pugui sopar totes les nits…

 

LA HISTÒRIA D'UNA GUINEU I UN RATOLÍ: Sol en un pla nevat, una guineu persegueix un ratolí. Dos mussols entren a la seva història i creen lligam que els unirà.

 

L´ÚLTIMA FOTO: La protagonista d’aquest curtmetratge és una nena a qui li encanta fer fotografies. Un dia sense voler li cau la càmera fotogràfica i se li trenca. Molt trista la llença a la paperera i marxa cap a casa. La càmera cobra vida i anirà a buscar la nena.

 

Per a adults

 

SINCRO: La relació d'Aquilino i Angoixes està basada en l'energia cinètica: segueixen junts perquè un cop es van casar. No obstant això, l'aparició inesperada d'una estranya dona trenca el seu monotonia, sacsejant els fonaments del seu matrimoni amb un resultat veritablement apocalíptic.

 

HOLA SOY RAFA: Rafa pateix una síndrome morfo-genètic que fa que el seu cos canviï completament cada nit. És quan coneix a Mónica que aquesta síndrome dóna un gir de rosca extra.

 

SNACK ATTACK: A l'espera de pujar al tren, una dona gran només vol menjar les seves galetes en pau, però els problemes surten quan un adolescent a la plataforma del seu costat sembla voler compartir-les també.

 

Tornar a Can Palots 

 

Darrera actualització: 27.05.2020 | 12:20