Programació a Can Palots (primavera 23)

Diumenge, 1 de gener de 2023 a les 13:15

Als equipaments d’Escena grAn fa molts i molts anys que hi passen moltes històries. Algunes les podeu veure als escenaris en forma de cançó, de text teatral, de moviment, de coreografies, acompanyades de titelles, estels i molta imaginació.

Són històries que ens evadeixen i ens fan pensar i, el més màgic de tot, és que no es repetiran mai més de la mateixa manera. Només vosaltres tindreu la sort de viure-les així. Quan agafes un llibre, l’obres i et disposes a llegir-lo, la història que t’explica sempre és la mateixa, però t’interpel·larà de manera diferent si la llegeixes ara o d’aquí a deu anys. I amb les arts escèniques passa alguna cosa similar
La màgia del directe que ens regalen les arts en viu ens proporciona una experiència única! Tots/es sabem que no és el mateix escoltar una cançó a casa que cantar-la en un concert. O veure una obra de teatre a la televisió sabem que no ens desperta la mateixa emoció si ho comparem amb el fet de poder veure-la en viu. Grans i petits! Veniu a amarar-vos d’històries i ompliu-nos les sales de les vostres emocions. Us hi esperem!

L’equip d’Escena grAn

PROGRAMACIÓ ADULTS 

      

       

  

   

 

PROGRAMACIÓ INFANTIL

       

 

Darrera actualització: 16.06.2023 | 08:48