L'App municipal de l'Ajuntament de Canovelles

L'aplicació de l'Ajuntament de Canovelles és un canal de comunicació a través del qual podeu mantenir-vos informats de l’actualitat del municipi així com fer arribar avisos o incidències al consistori.

Us podeu descarregar l'aplicació accedint a l'AppStore (en cas de disposar d'un telèfon iPhone amb sistema iOS) o al Play Store (si el vostre telèfon funciona amb Android) i cercant "Ajuntament de Canovelles". És gratuïta i no cal registrar-se.

Accedint al menú de l’aplicació, hi trobareu diferents apartats del vostre interès:

  • Notícies: Aquesta opció mostra l’actualitat municipal. Les notícies seran allò que primer us trobeu a la pantalla.
  • Agenda: En aquest espai podeu consultar l’agenda d’activitats lúdiques, culturals i esportives del municipi. I si teniu activada la ubicació al vostre dispositiu, tindreu a la vostra disposició la ruta per a arribar-hi sense pèrdua. 
  • Avisos: Aquest apartat us permet fer arribar a l’Ajuntament qualsevol avís o incidència, a l’hora que sigui i des de qualsevol ubicació. L’aplicació permet adjuntar imatges i geolocalitzar la incidència, que pot ser  d’enllumenat, jardineria, neteja, mobiliari o qualsevol altre.
  • Llocs: L’apartat llocs ofereix, en forma de llistat classificat per temàtica, els principals equipaments que hi ha al municipi.
Darrera actualització: 12.04.2023 | 15:04