Que la seva caca no ens embruti!

Dijous, 29 de desembre de 2016 a les 18:25

Campanya per conscienciar als amos de la recollida d'excrements dels seus gossos

Per fer més fàcil la recollida d’excrements dels gossos a les vies i espais públics de Canovelles, l'Ajuntament regalarà un dispensador de bosses a les persones que s’acostin a censar el seu animal a l'OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana de Canovelles).

Si ja teniu censat el vostre animal de companyia amb anterioritat a la campanya, també podeu sol·licitar un dispensador de bosses (fins que s'exhaureixin les existències).

Per una bona convivència entre la ciutadania, els propietaris de gossos han de ser el màxim de curosos amb les obligacions que comporta la seva tinença, tant pel que fa al benestar dels animals, com per els danys i molèsties que poden ocasionar a tercers.

Una de les coses que menys agrada als vianants és trobar-se excrements de gossos a la via pública. Quan la persona que passeja un gos no recull les seves deposicions, a part de ser un acte punible amb multes de fins a 120€, és una falta de respecte envers la resta de ciutadans i, a més, crea rebuig cap a totes les persones poseïdores d'animals, compleixin o no amb les seves obligacions. 

 

Darrera actualització: 29.12.2016 | 18:28