17 alumnes han participat al projecte Empresa Educa

Dimarts, 30 de juny de 2015 a les 00:00
Els alumnes de 4t dESO dels instituts Bellulla i SI Domus dOlivet han fet pràctiques a 11 empreses i equipaments de Canovelles

Avui dimarts, 30 de juny, shan lliurat els diplomes a les empreses i alumnes participants del projecte Empresa Educa, que enguany arriba a la setena edició amb més participació que mai: un total de 17 alumnes i 11 empreses participants.

Lalcalde, José Orive, el regidor dEducació, Francesc Sánchez, la regidora de Dinamització Econòmica i Ocupació, Noelia Lavado i les directores dels instituts Bellulla i SI Domus dOlivet shan mostrat molt satisfets amb els resultats daquesta nova edició i han estat els encarregats de lliurar els diplomes als alumnes que, un per un, han donat les gràcies a tothom per haver-los donat loportunitat de participar en un projecte com aquest.

Cal recordar que Empresa Educa està adreçat especialment als alumnes de 4t dESO i és un projecte que té la voluntat datendre els diferents ritmes daprenentatge dels alumnes, apropant-los al món laboral, fent possible laugment de la seva autoestima i posant de relleu la importància de valors com lesforç, la responsabilitat en el treball, els hàbits de respecte i puntualitat, linterès per la feina...

En aquesta edició, els 17 alumnes participants han estat durant un trimestre fent pràctiques a diferents empreses i/o equipaments de Canovelles que, un any més, han demostrat la seva generositat amb els joves amb la idea que aquests aprenguin les competències bàsiques per a treballar en qualsevol feina, així com les tasques pròpies de cada empresa o servei.

Enguany han participat al projecte les empreses i equipaments: Complex Esportiu Municipal Thalassa, Centre gerontològic Maria Auxiliadora, Cano Automoció, Taller Requena, Escola Joan Miró, Restaurant Parapapiu, Escola Bressol Municipal Sant Jordi, Escola Bressol Municipal Marta Mata, Balaguer Racing, Serveis veterinaris Vovet, Centre de formació de perruqueria i estètica Parc Estudi. 

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:49

Imatges