Autorització per a la realització d'activitats amb risc d'incendi forestal i comunicació de crema

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 10:00

Informació sobre com realitzar la comunicació de crema, tràmit que es pot realitzar directament a través del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació o bé a través de l'Ajuntament de Canovelles. 

 

A qui va adreçat el tràmit

A les persones físiques o jurídiques que poden dur a terme actuacions de risc que no estiguin previstes/planificades en un Pla de gestió amb el Centre de la Propietat Forestal (CPF).

En cas que les actuacions estiguin previstes/planificades en un Pla de gestió amb el CPF cal fer servir el tràmit Autorització per a la realització de treballs forestals en zones i períodes d'alt risc d'incendi - CPF

 

Requisits

A la pròpia comunicació i sol·licitud d’autorització d’activitat amb risc d’incendi forestal consten les condicions generals per portar a terme l'activitat, les mesures preventives i d'execució obligatòries i els casos i condicions en què no es pot realitzar l'activitat.

 

Termini de presentació

Autorització per a activitats amb risc d'incendi forestals. Entre el 15 de març i el 15 d'octubre.

Comunicació de crema. Entre el 16 d'octubre i el 14 de març.

Es pot presentar a diversos llocs:

 

Comunicació de crema (presentació telemàtica)

Per realitzar el tràmit directament amb la Generalitat de Catalunya cliqueu aquí. L’activitat es podrà realitzar a l’endemà de la presentació.

Per realitzar el tràmit a través de l'ajuntament heu de complimentar la comunicació (l'adjunt), acompanyar-la del vostre DNI i presentar-les accedint al tràmit "Instància general", on podreu adjuntar la documentació requerida. L’activitat es podrà realitzar a l’endemà de rebre la resposta específica de confirmació de tràmit fet a la Generalitat de Catalunya.

 

Comunicació de crema (presencial)

S'ha de complimentar la comunicació (l'adjunt), acompanyar-la del DNI de la persona sol·licitant i sol·licitar cita prèvia al número de telèfon 938464555 per tal de tramitar-la a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, ubicada a la Pl. Ajuntament número 1. L’activitat es podrà realitzar a l’endemà de la presentació.

 

Autorització per a la realització d’activitats amb risc d’incendi forestal

Actualment fora de termini.

Darrera actualització: 19.11.2020 | 13:46