Festa de presentació de l'associació APA ANEM

Dimecres, 3 d'abril de 2019 a les 13:30

L'acte de presentació tindrà lloc el proper dijous, 4 d'abril, a les 19 h al Teatre-Auditori Can Palots.

L'equip de l'associació APA ANEM està format per professionals de la Fundació Privada Vallès Oriental, altres professionals de l'àmbit de la psicologia, de l'educació física i col·laboradors esporàdics que, de forma directa o indirecta, ja estan treballant amb col·lectius amb Diversitat Funcional i que donen sentit a un treball d'acompanyament, no institucional, a la vida social i al voluntariat per a les diferents associacions i entitats de la ciutat.

Actualment, APA ANEM realitza trobades quinzenals al Centre Cultural de Canovelles, amb un grup de 15 a 20 alumnes, per a realitzar tallers de diferents temàtiques: comunicació, hàbits higiènics, emocions i sexualitat entre d'altres. L'objectiu és poder completar aquest treball d'acompanyament fent trobades en la vida social i cultural del municipi: xerrades, concerts musicals, sessions de teatre i cinema, festes majors i de barri, però també trobades formatives i d'activitat física i lleure.

Durant l'acte, presentaran el projecte de l'associació i els nous reptes que es plantegen per al futur d'aquest grup d'alumnes. A més, intentaran engrescar els diferents agents que treballen amb persones amb Diversitat Funcional perquè s'adhereixin a aquest programa, cadascú en la mesura de les seves possibilitats. La finalitat és que el rang formatiu que comprèn des de la psicologia i el treball social, a la docència, el magisteri i la formació esportiva, pugui oferir els màxims de recursos possibles tant als participants, com a les activitats proposades per garantir el màxim la qualitat de la feina d'aquests professionals i les seves fites.

 

Darrera actualització: 03.04.2019 | 13:37