6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física. 7 d’abril Dia Mundial de la Salut

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 12:00

Per una Canovelles sana i en forma.

El Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) s’afegeix a Agita Mundo i l’OMS per a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física, el dia 6 d’abril, amb l’objectiu de difondre el missatge “acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia”.

Aquest any el lema és “Vida activa! llarga vida!”.

El Dia Mundial de la Salut se celebra el 7 d'abril per commemorar l'aniversari de la creació de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1948. Cada any el lema va orientat a un tema diferent que afecti a temes de salut d’abast mundial.

A Canovelles, per celebrar aquest dos dies relacionats amb la salut, hem preparat conjuntament amb el CAP (Centre d’Assistència Primària) una activitat comunitària de promoció de l’activitat física i la salut consistent en una caminada saludable per a tots els públics amb una durada d’una hora. Aquesta activitat està guiada per monitors del SAE (Servei d’Esports Municipal) i el personal sanitari del CAP de Canovelles. Es durà a terme el dijous 4 d’abril i la sortida es farà davant del mateix CAP, c. Indústria s/n a les 10 del matí. Les persones interessades han de venir vestides amb roba còmoda o esportiva i calçat adequat per caminar.

 

Darrera actualització: 02.04.2019 | 16:12