Canovelles diu NO a la violència de gènere

Dilluns, 20 de novembre de 2017 a les 07:00

25 de novembre commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. 

La violència contra les dones i les nenes constitueix un problema de proporcions pandèmiques, almenys una de cada tres dones al món ha patit maltractaments, ha estat forçada a mantenir relacions sexuals o ha sofert algun tipus d’abús. L Ajuntament de Canovelles vol  renovar el seu compromís per una vida lliure de violència envers les dones, alhora que va expressar el condol per la mort de les víctimes de la violència masclista a Catalunya i al món al llarg d’aquest any 2017.  Des de l’administració i la xarxa social hem de continuar  esmerçant tots els esforços i recursos possibles per aconseguir la total eliminació de la violència contra les dones.

Aquets any, una vegada més, l’Ajuntament vol  aprofitar aquesta dia per sensibilitzar i per difondre la  guia de recursos municipals i informació sobre la violència de gènere, que pretén apropar la informació relativa als recursos existents al nostre municipi entorn a la violència de gènere, a la ciutadania. Guia que també es pot trobar en format virtual a www.canovelles.cat.

 PROGRAMA D’ACTES:

Exposició “Mares refugiades”: a la Biblioteca Frederica Montseny. Divendres 24 de novembre, a les 18 h. Inauguració a càrrec de l’artista Anna Aguayo.

Espectacle “Moment de paraules”: Biblioteca Frederica Montseny. Divendres 24 de novembre, a les 19 h. Pepa Lavilla presenta la lectura dramatitzada dels contes de Montserrat Roig, textos que conviden a qüestionar-se certs aspectes de la vida. Interpreten els contes Parius fills, que ja us els matarm, El cendrer, La veu melodiosa. Jo també m’hi apunto.

Taller “I tu, com lligues?”. El Local de Joves. Dissabte 25 de novembre, a les 11h. Taller adreçat als joves del programa juvenil col·laboradors. Es treballa el consentiment i les relacions sexuals respectuoses. Els joves crearan estratègies saludables en el consentiment, el respecte i el bon tracte , contribuint a combatre les violències masclistes entre la població més jove

 

Darrera actualització: 17.11.2017 | 07:48