El Ple aprova definitivament els pressupostos per al 2017

Dijous, 23 de març de 2017 a les 09:40

Aquest dimecres s'ha celebrat una sessió extraordinària del ple municipal

Aquest dimecres al vespre la Sala M. Lluïsa Prat de l'Ajuntament ha acollit un ple extraordinari. La sessió ha tingut com a principal punt de l'ordre del dia donar resolució a les al·legacions presentades pel grup Canovelles Canvia als pressupostos del 2017 aprovats inicialment al ple de gener. El ple, doncs, ha tractat les qüestions següents:

1- Comunicació al Ple de l’Ajuntament de l’escrit presentat per corporatiu acceptant el règim de dedicació de la regidora Raquel Naveros.

2- Dictamen sobre la resolució d’al·legacions i l’aprovació definitiva del Pressupost General de l’Ajuntament de Canovelles, les bases d’execució, la plantilla de personal al servei de la Corporació, i el Pla estratègic de subvencions per a l’exercici de 2017. Votacions: vots a favor de desestimar les al·legacions: PSC; en contra: Canovelles Canvia, C's, CiU i PP i abstenció d'ERC. Per tant, el pressupost general s'ha aprovat de manera definitiva.

3- Dictamen sobre l’adhesió al Manifest Institucional del Dia Internacional de les Dones. Votacions: Unanimitat a favor.

Darrera actualització: 23.03.2017 | 09:41