Comunicació de crema (del 16 d'octubre al 14 de març)

Aquest tràmit es pot realitzar del 16 d'octubre al 14 de març. Fora d'aquest termini caldrà sol·licitar una autorització per a la realització d'activitats amb risc d'incendi forestal.

L’activitat es podrà realitzar a l’endemà de la presentació.

En cas que les actuacions estiguin previstes/planificades en un Pla de gestió amb el CPF cal fer servir el tràmit Autorització per a la realització de treballs forestals en zones i períodes d'alt risc d'incendi - CPF

Aquest tràmit es pot realitzar directament a través del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació o bé a través de l'Ajuntament de Canovelles.

Quin cost té:

Gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

Les persones físiques o jurídiques que poden dur a terme actuacions de risc que no estiguin previstes/planificades en un Pla de gestió amb el Centre de la Propietat Forestal (CPF).

Cal aportar:

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Cal demanar cita prèvia al número de telèfon 93 846 45 55 per tal de tramitar-la a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. S'ha de tramitar per instància genèrica, adjuntant la comunicació de crema degudament complimentada (la podeu descarregar a l'apartat "què cal aportar?") i el DNI de la persona sol·licitant.

Darrera actualització: 15.10.2021 | 11:25