Protecció de Dades

PROTECCIÓ DE DADES

Política sobre la propietat intel·lectual

Els continguts d’aquest lloc web, incloent-hi textos, imatges, documents de qualsevol format, etc. són propietat de l’Ajuntament de Canovelles o bé de terceres parts, les quals han autoritzat la seva difusió a l’Ajuntament de Canovelles.

L’Ajuntament de Canovelles no es fa responsable de la informació o continguts que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin depenents del propi Ajuntament.

Política sobre la gestió de dades de caràcter personal

En aquest lloc web, hi ha apartats que requereixen la introducció de dades de caràcter personal (tràmits, formulari de contacte, etc.) per tal de poder prestar els serveis corresponents.

L’Ajuntament de Canovelles garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen i que formen part d’un fitxer automatitzat degudament inscrit a l’Agència de Protecció de Dades, així com la implementació de les mesures tècniques i organitzatives, que garanteixen la seguretat d’aquestes dades.

Tanmateix, garanteix que aquestes dades són utilitzades única i exclusivament per a la finalitat indicada en els apartats corresponents.

Exercici de drets d’accés,  rectificació, cancel·lació o oposició, previstos a la Llei 15/99, LOPD
Per l’exercici d’aquets drets, l’interesat pot dirigir-se a:
Ajuntament de Canovelles
Plaça de l’Ajuntament, 1
08420 Canovelles

Biblioteca Frederica Montseny

C. Molí, 24-26 - 08420 Canovelles - Barcelona
Telèfon: 93 861 89 80
Fax: 93 861 89 86
Correu electrònic: biblioteca@canovelles.cat
Horari:  
Horari De dilluns a divendres de 15.30h a 20h. Dimecres i dissabtes de 10h a 13h. Horari d'estiu (juny, juliol i setembre) De dilluns a divendres de 15.30h a 20h. Dimecres de 10 h a 13h.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 06.10.2017 | 12:06