Sala Arimany

 Propera exposició

 

"I si te les toques?" Exposició de fotografies sobre el Càncer de Mama

De l'1 al 25 d'octubre de 2019

      

Aquest treball fet per una desena de fotògrafs liderats per Eva Giménez, vol conscienciar a la població femenina i masculina de la importància de la autoexploració dels pits per prevenir i/o descubrir a temps el càncer de mama.

Totes les persones models han passat o estan passant per un procès de diferents malalties d'aquestes caracterisques i ho han fet amb la intenció de fer la major divulgació possible 

La mostra presenta 31 fotografies que van aprofundint amb el seu missatge sobre aquest tema tan important. Cada fotografia va acompanyada d'un petit text que aporta a la part més artística una càrrega de missatge d'allò més colpidor. 

El càncer de mama és el tumor més freqüent entre les dones. la seva detecció de forma precoç és fonamental per poder tractar-lo i curara-lo. Un dels objectius més importants és diagnosticar-lo tan aviart com sigui possible per augmentar les possibilitats d'èxit del tractament i saber com prevenir-lo.

La prevenció no ha de començar només en l'àmbilt mèdic, a partir de les mamografies, sinó en l'àmbit personal, amb l'auto exploració.La Sala Arimany, que pren el nom del conegut pintor i pediatra vinculat a Canovelles Josep Lluís Arimany, està situada a la planta baixa i comunicada directament amb el vestíbul de l'entrada principal que dóna accés al teatre auditori.

Té 55m2 que es poden ampliar amb la utilització d'altres zones comunes de l'edifici si les característiques de l'exposició ho demanen. Està equipada amb un modern sistema d'il·luminació.

Josep Lluís Arimany Nicolau (1923-1999) 

Pediatra i pintor relacionat amb Canovelles, on visqué des dels anys 70 fins a la seva mort.  Arimany compaginava la seva feina de pediatra amb la pintura, faceta en què va destacar pel tractament que atorgava a la figura humana atesos els seus amplis coneixements d’anatomia.  Dins la seva obra, cal destacar El Crist de Montserrat, instal·lat a la basílica de Montserrat, i altres de temàtica religiosa exhibides al Vaticà, així com una extensa elaboració del retrat

c. Barcelona 8-10 - 08420 Canovelles - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Miquel Fusté
Telèfon: 938465084
Adreça electrònica: canpalots@canovelles.cat
Horari:  
Dilluns a divendres de 16 a 21 h
Darrera actualització: 26.09.2019 | 08:04