Sala Arimany

Sala d'exposicions situada a la planta baixa de Can Palots. Té 55 m2  i comunica directament amb el vestíbul que dóna accés al teatre auditori.  

Propera exposició

"I si te les toques?" Exposició sobre el Càncer de Mama

De l'1 al 25 d'octubre de 2019

 La Sala Arimany, que pren el nom del conegut pintor i pediatra vinculat a Canovelles Josep Lluís Arimany, està situada a la planta baixa i comunicada directament amb el vestíbul de l'entrada principal que dóna accés al teatre auditori.

Té 55m2 que es poden ampliar amb la utilització d'altres zones comunes de l'edifici si les característiques de l'exposició ho demanen. Està equipada amb un modern sistema d'il·luminació.

Josep Lluís Arimany Nicolau (1923-1999) 

Pediatra i pintor relacionat amb Canovelles, on visqué des dels anys 70 fins a la seva mort.  Arimany compaginava la seva feina de pediatra amb la pintura, faceta en què va destacar pel tractament que atorgava a la figura humana atesos els seus amplis coneixements d’anatomia.  Dins la seva obra, cal destacar El Crist de Montserrat, instal·lat a la basílica de Montserrat, i altres de temàtica religiosa exhibides al Vaticà, així com una extensa elaboració del retrat

c. Barcelona 8-10 - 08420 Canovelles - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Miquel Fusté
Telèfon: 938465084
Correu electrònic: canpalots@canovelles.cat
Horari:  
Dilluns a divendres de 16 a 21 h
Darrera actualització: 02.08.2019 | 12:09