Vols ser voluntari educatiu

Dilluns, 13 de novembre de 2017 a les 16:50

El teu temps lliure ès un valor per a les escoles del nostre poble

Vols dedicar una part del teu temps lliure a l'escola?

Vols ser voluntari educatiu? 

VOLS SER VOLUNTARI EDUCATIU? El teu temps lliure és un valor per a les escoles del nostre poble. Vols dedicar una part del teu temps lliure a l’escola?

L’objectiu principal del Voluntariat Educatiu és afavorir l’èxit escolar i l’aprenentatge al llarg de la vida. Per això aplega persones vinculades al món educatiu o que volen esdevenir agents educatius, que estiguin interessades a col·laborar de manera voluntària en projectes que contribueixen a l’èxit educatiu de la infància.

Plataforma del voluntariat educatiu de Canovelles

La plataforma del voluntariat educatiu de Canovelles, vinculada al Consell Escolar Municipal, és una estructura que posa en contacte els centres educatius i els ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys que volen fer tasques de voluntariat educatiu als centres de primària i secundària de Canovelles, aportant el seu temps i les seves capacitats per ajudar en tasques relacionades amb l'estudi assistit, l'acompanyament a sortides, el foment de la lectura, suport a P3 a inici de curs, acollida famílies nouvingudes, biblioteca escolar, suport informàtic, alfabetització digital a famílies, reutilització de llibres, etc.

La plataforma vol ser un gestor d’oportunitats que reculli les demandes dels centres educatius de Canovelles i els oferiments de tasques de voluntariat; avaluarà el perfil i disponibilitat de la persona voluntària i farà una proposta concreta d’assignació a una tasca. La participació estarà condicionada a l’acord entre ambdues parts.

S’entén per voluntariat educatiu el conjunt d’activitats que permeten ajudar en el funcionament de les escoles del municipi, que no substitueixen tasques professionals i que són desenvolupades per persones voluntàries, que no implica una relació laboral, funcionarial, mercantil o qualsevol altra retribuïda, i que compleixen els requisits següents: que tinguin caràcter altruista i solidari, que es facin de forma lliure i no per obligació o deure jurídic, que es duguin a terme sense prestació econòmica i que es desenvolupin en els centres educatius del municipi

INSCRIU-TE a: www.canovelles.cat/voluntariateducatiu

Per a més informació: cem@canovelles.cat tel: 93 861 89 83 

 

Darrera actualització: 13.11.2017 | 16:54