Vine a celebrar el Dia Internacional dels Drets de l'Infant a Can Xarlet!

Dimarts, 14 de novembre de 2017 a les 12:00

La festa, el 19 de novembre, comptarà amb una cercavila, xocolatada, tallers i jocs infantils i un espectacle d'animació

El 20 de novembre és el Dia Universal de l'Infant i l'Ajuntament de Canovelles des de fa anys ve commemorant aquesta data en què les Nacions Unides van adoptar la Convenció sobre els Drets dels Infants.

Enguany, la celebració tindrà lloc diumenge 19 de novembre al llarg de tot el matí, al parc de Can Xarlet. A les 10 h les entitats participants a la cercavila es reuniràn a la plaça de la Joventut per iniciar el recorregut a les 10.15 h. La cercavila comptarà amb la presència de la colla de Gegants, la colla de Diablots de Canovelles i l'AMPA Els Quatre Vents i hi anirà des de la plaça de la Joventut fins el parc de Can Xarlet, passant pels carrers Indústria, Sèquia i Riera. 


LECTURA DEL MANIFEST I TALLERS
Una vegada al parc, es farà la lectura dels drets de l'infant a carrec d'un grup de nens i nenes de Canovelles, al voltant de les 11 h, i seguidament començarà la festa amb una xocolatada a càrrec de Joves Gitanos Emprenedors. Durant tot el matí s'oferiran també tallers i jocs infantils gràcies a la implicació de la Kl@b, el casal La Quitxalla, l'espai Casa Nostra i l'espai materno-infantil El Racó. També hi haurà un espai familiar de jocs de taula i un petit taller de circ i de maquillatge a càrrec de Viravi.
 
La celebració es tancarà amb l'espectacle d'animació infantil del grup Ambäukatunàbia, que farà cantar, ballar, jugar i passar-ho bé a petits i grans! 

Darrera actualització: 14.11.2017 | 12:03