Vicente Grande Anduro, nou avi centenari de Canovelles

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 16:00

L'avi centenari ha rebut la Medalla Centenària de la Generalitat de mans de l'alcalde Emilio Cordero 

L’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, ha traslladat aquest dimarts, 27 de febrer, la felicitació en representació del consistori i del conjunt de Canovelles a Vicente Grande Anduro, nascut a Valencia de Alcántara (Càceres) i veí a Canovelles des de fa molts anys.

Vicente, actualmente l'avi més gran del municipi, és vidu des de fa 5 anys i va treballar tota la vida com a peó de la construcció. Va emigrar a Catalunya als anys 60 i té 5 fills, dels quals només l'Esteban viu a Canovelles. 

La trobada per a celebrar els seus cent anys ha tingut lloc casa seva i hi han assistit familiars de l’homenatjat, entre ells dues netes i una besneta, de només un mes de vida. 

L’Ajuntament l’ha obsequiat amb un ram de flors i la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya, que lliura el departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Un obsequi que Vicente, que té una salut envejable als seus 100 anys, ha rebut emocionat la medalla de mans de l'alcalde i les regidores Yolanda Sánchez i Teresa Riera.

Darrera actualització: 28.02.2018 | 13:54