V RUTA DE TAPES

Dijous, 28 de setembre de 2017 a les 10:00

Ja torna la millor ruta: la de tapes! Del 29 de setembre al 8 d'octubre. Guarde-vos la gana i les ganes de passar-ho bé!

La V Ruta de Tapes, organitzada per l’associació de Comerç Actiu Canovelles, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canovelles, compta aquest any amb 10 establiments de restauració que oferiran les seves creacions en cuina de miniatura: ingredients de qualitat, frescos i ben tractats, a un preu també de miniatura: 2,50€ - tapa + quinto de cervesa o aigua o copa de vi.

La Ruta de Tapes és una bona manera de fer un recorregut pels bars i restaurants del nostre poble, conèixer el seu menjar, la qualitat i el tracte dels restauradors i oferir la nostra oferta a la gent del poble i la comarca.

A l’edició anterior es varen servir i degustar 20.000 tapes en els 11 dies que va durar la Ruta i aquest any s’espera igualar l’èxit aconseguit l’any passat.

Per poder participar com a jurat popular en la Ruta de Tapes caldrà que el públic reculli una guia de participació en qualsevol dels establiments que conformen la Ruta d’enguany, segellar i valorar les tapes que hagin tastat  - un mínim de 5 -  i dipositar-la dins les urnes que es trobaran en els mateixos establiments participants. Per tal d’entrar en el sorteig de dos premis que s’atorguen: un val de 100 euros que lliura l’Associació Comerç Actiu i que es pot fer efectiu en els establiments associats, i un segon premi d’un dinar o sopar en el bar/restaurant per a dues persones que lliura l’establiment guanyador, caldrà tenir segellada tota la guia i haver valorat totes les tapes.

Enguany, el premi popular del jurat s’anomena Premi Conxi Bertran, en honor i record de la dinamitzadora de Comerç Actiu que ens va deixar l’any passat.

Per altra banda, també hi haurà un jurat professional format per professionals reconeguts que anomenaran tres premis segons el gust, l’originalitat i la presentació dels concursants.

Els establiments participants són:

TABARE'S BAR MUSICAL - Pintxo de cranc
BAR PORTOBEL·LO - "cabrito"
BAR EL TEMPLO - jardí de seitons
MESÓN CANOVELLES - alberginia a la llauna
BAR IBÈRIC - Pintxo ibèric
BOCACTORIA HAMBURGUESERIA PIZZERIA - caneló d'alberginia farcit de tonyina
BAR NAVAS - calamar amb romesco
BAR MOLINA - "Lagarto" iberic a la brasa
BAR ALMERIA - Fricandó de la Rosa
BAR EL CORTIJO – meló amb pernil

Darrera actualització: 28.09.2017 | 10:23