Unes 900 persones han celebrat la 50a edició de l'Homenatge a la Vellesa

Dimecres, 29 de novembre de 2017 a les 00:00

La celebració va comptar amb una visita a Alcover (Tarragona) i dinar i ball al restaurant El Álamo, amb pastís d'aniversari inclòs

Canovelles va celebrar la tradicional excursió amb motiu de l'Homenatge a la vellesa, el passat 24 de novembre amb gairebé 900 persones, entre avis i àvies majors de 65 anys i acompanyants. 

L'excursió va començar amb una visita al poble d'Alcover (Tarragona), després, els participants es van dirigir al restaurant El Álamo, on va tenir lloc el dinar i el ball de fi de festa, en un ambient festiu i molt agradable. L'alcalde i la regidora de Gent Gran van aprofitar per agrair als assistents tota una vida d'esforç i treball per ajudar als altres: "Gràcies per tenir cura dels nostres néts, ajudar als vostres fills, portar una vida activa i continuar aprenent i treballant per fer de Canovelles on lloc millor on viure", va expressar l'alcalde.
La celebració va comptar amb un pastís amb motiu del 50è aniversari de la trobada. Restituto Villena i Dolores Mesa, l'avi i l'àvia més grans de Canovelles presents a l'excursió, van ser els encarregats de tallar el pastís. Durant l'acte, l'alcalde també va felicitar als anteriors alcaldes del municipi per impulsar aquesta activitat durant aquests 50 anys i els hi va fer entrega d'una placa commemorativa.

FESTA DE BENVINGUDA A L'HIVERN
El proper 15 de desembre, a les 10 h, la gent gran de Canovelles celebrarà la Festa de benvinguda a l'hivern, al Teatre Auditori Can Palots.

Darrera actualització: 29.11.2017 | 15:59