Sortida a Port Aventura amb el grup de formació Joves i Esport del SAE

Dimarts, 16 d'abril de 2019 a les 20:00

Més de 90 alumnes i formadors van participar a l'habitual sortida a Port Aventura que el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Canovelles organitza cada temporada.

Els joves, que participen al programa Joves i Esport, col·laboren habitualment amb les activitats esportives que el SAE organitza al llarg de l'any: curses, marxes, esport escolar, activitats de temporada i puntuals en són un exemple. Molts d'ells comencen a tenir la primera responsabilitat dins del món esportiu com és el cas de primers i segons entrenadors, delegats, àrbitres i alumnes que realitzen feines dins l'organització dels esdeveniments esportius al municipi. 

Fa gairebé 20 anys que el Servei d'Esports de l'Ajuntament organitza aquesta sortida al parc d'atraccions de Port Aventura i, des de sempre, ha sigut una de les activitats que més atrau als participants del programa, que aquest any compta amb més de 140 inscrits. En aquesta, tal com es fa a d'altres dintre del programa Joves i Esport, es treballen valors com la cohesió, la igualtat, el companyerisme, la solidaritat i el respecte entre tots i totes. Valors importants a la vida i que a l'esport apareixen de manera natural i espontània.

L'Ajuntament de Canovelles subvenciona una part important de les despeses del desplaçament i les entrades. A ella hi assisteixen també, els tècnics del Servei d'Esports i els coordinadors de l'esport escolar de cada escola d'educació primària de Canovelles.

Darrera actualització: 17.04.2019 | 09:45